HomeBeddengoedDekbedovertrekkenKayori dekbedovertrek Orino

Kayori dekbedovertrek Orino

Kayori dekbedovertrek Orino heeft een rustgevend dessin. Op een zilvergrijze ondergrond is een zacht bloemen dessin afgebeeld in zacht beige tinten. Dit dessin is een rustgevend dessin dat mooi zal staan in vele verschillende slaapkamers. De achterzijde van dit dessin is zilvergrijs. Dekbedovertrek Orino is gemaakt van 100% Tencel, een oersterke en extreem zachte stof.

Wissen

Kayori dekbedovertrek Orino

Kayori dekbedovertrek Orino heeft een rustgevend dessin. Op een zilvergrijze ondergrond is een zacht bloemen dessin afgebeeld in zacht beige tinten. Dit dessin is een rustgevend dessin dat mooi zal staan in vele verschillende slaapkamers. De achterzijde van dit dessin is zilvergrijs. Dekbedovertrek Orino is gemaakt van 100% Tencel, een oersterke en extreem zachte stof. De unieke eigenschappen van deze stof zijn het ventilerend vermogen (warm in de winter/ koel in de zomer) en het feit dat bacteriën geen kans krijgen bij Tencel: zo blijft de stof langdurig fris ruiken.

  • Absorberend en snel drogend
  • Geen koude voeten door een lange instopstrook
  • Oersterk en extreem zacht
  • Blijft lekker ruiken, 2000 x minder bacteriën
  • Verpakt in een mooie opbergzak van eigen stof
  • 100% Tencel®

 

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

 

Merk

Garantie

1 jaar

Materiaal stof

100% Tencel

Wasvoorschrift

Wassen op 30 graden

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom