HomeShowroom uitverkoopKreamat matras Individo pocket Medium

Kreamat matras Individo pocket Medium

Het Kreamat Individo pocket matras. Een matras waarop u een heerlijke comfortabele nacht mee tegemoet gaat. Door de zeven comfortzones in de kern met daarboven en onder het gebruik van gellatex krijgt u een fantastische ondersteuning en natuurlijke lichaamshouding.

Kreamat matras Individo pocket Medium

Profiteer nu van deze extra scherpe korting op een showroommodel Kreamat Individo medium 90×200cm.
Het matras is in goede staat. Eventueel kan de tijk van het matras gewassen worden.

Het Kreamat Individo pocket matras. Een matras waarop u een heerlijke comfortabele nacht tegemoet gaat. Door de zeven comfortzones in de pocketverenkern met daarboven een comfort laag van gellatex krijgt u een fantastische ondersteuning en natuurlijke lichaamshouding. In de latex zit thermogel verwerkt wat er voor zorgt dat het bedklimaat constant gereguleerd kan worden. Het matras is verder nog ingedeeld in uiterst comfortabele schouder-, lende- en heupzones. De indeling van de schouderzone bestaat uit een pocket, soft latex zone met een diepte van 30cm voor de juiste houding bij de schouders. De lende bestaat uit een medium pocketveer zone van 30cm diep en de heup zone is een stevigere pocketveer zone die 40cm diep doorloopt. Het mooie van deze zone is dat de zones gecreëerd zijn met losse elementen waardoor u altijd de elementen kan wisselen in het matras om zo een persoonlijk comfort te creëren.

De Kreamat Individo pocket matrassen zijn te verkrijgen in medium en firm.

 

Afmeting

90/200

Materiaal

Pocketveer met latex

Geschikt voor de volgende bedbodems

Boxspring, Lattenbodem

Matras hoogte

Ca 25 cm

Hardheid

Medium

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom