HomeProductenMatrassenM line Coolmotion 2

M line Coolmotion 2

De Cool Motion 2 kenmerkt zich door voortreffelijke ondersteuning en verdeling van de drukpunten van je lichaam, wat zorgt voor een comfortabel matras en een heerlijke nachtrust. Deze kwaliteiten worden gecreëerd door de 2 verschillende lagen van de Cool Motion 2.

Wissen

M line Coolmotion 2

 

Details

Zoals elk matras in de Coolmotion serie van M line wordt ook in het type 2 matras gebruik gemaakt van een visco-elastisch schuim. Het Coolmotion matras 2 heeft een stevige comfortlaag van 5 centimeter traagschuim wat zich helemaal aanpast aan jouw lichaam. De combinatie van traagschuim en geprofileerd koudschuim zorgt voor een optimaal ventilerend en drukverlagend matras. Het Coolmotion matras heeft maar liefst 7 zones, zodat de heupen en schouders goed weg kunnen zakken. De tijk van het matras is wasbaar en maakt gebruik van de revolutionaire Active Temperature Control techniek. Door de speciale microvezels die koel aanvoelen en je lichaamswarmte opnemen creëer je een optimaal slaapklimaat. Benieuwd naar andere modellen van M Line? Bekijk dan alle M line matrassen.

 

Garantie

Op uw M line matras zit 5 jaar garantie waarvan de eerste 2 jaar volledig. Zo bent u zeker dat u een kwaliteitsmatras koopt. Daarnaast biedt M line maar liefst 100 dagen omruilgarantie op slaapcomfort tot matrassen van 100cm breed. Bij aanschaf van elk matras ontvangt u een M line garantiecertificaat. U kunt eenvoudig uw matras aanmelden bij M line, zodat uw garantie vaststaat en overal bekend is.

 

 

Onderhoud

Het is aan te raden om uw M line Coolmotion 2 matras in de eerste periode om de 2 weken te keren. Dit kan en mag van hoofd- naar voeteind. Zo gebruikt u uw matras optimaal en belast u het matras op alle kanten evenredig. We raden af om uw matras te stofzuigen. Het gebruik van een goede molton is erg aan te raden. Hierdoor beschermt u uw matras optimaal en verlengt u de levensduur van uw M line matras.

Hoogte

17 cm

Matras kern

Traagschuim, Koudschuim

Aantal comfortzones

5 comfortzones

Materiaal tijk

1% elastaan, 30% lyocell, 69% polyester

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja, wasbaar op 60°C

Anti-allergisch

Ja

Handvatten

Nee

Geschikt voor bodems

Handverstelbare bodems, Verstelbare bodems, Vlakke bodems

Bezorging

Gratis

Garantie

5 jaar

Omruilgarantie

100 dagen

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom