HomeZitcomfortRelaxfauteuil Leipzig inclusief accu

Relaxfauteuil Leipzig inclusief accu

Relaxfauteuil Leipzig inclusief accu Bent u op zoek naar een degelijke en praktische relaxstoel mét sta-op functie. Dan is het model Leipzig de juiste keuze. Deze stoel is gemaakt op degelijkheid en praktische bediening. De zijkant van de stoel is voorzien van een strak houten afwerking, waarbij de afstandsbediening netjes aan een koordje hangt. Zo

Wissen

Relaxfauteuil Leipzig inclusief accu

Bent u op zoek naar een degelijke en praktische relaxstoel mét sta-op functie. Dan is het model Leipzig de juiste keuze. Deze stoel is gemaakt op degelijkheid en praktische bediening. De zijkant van de stoel is voorzien van een strak houten afwerking, waarbij de afstandsbediening netjes aan een koordje hangt. Zo kan u de afstandsbediening niet per ongeluk laten vallen of kwijtraken. Deze 2-motorige relaxfauteuil is voorzien van een elektrisch verstelbare rugleuning en voetensteun. U kunt de stoel heerlijk verstellen om een dutje te doen of een boek te lezen. Zo ontspant u optimaal. Daarnaast is de stoel voorzien van een sta-op functie. Door deze functie wordt het opstaan u een stuk makkelijker gemaakt.

De relaxfauteuil Leipzig wordt standaard op een trolley geleverd. Hiermee kan u de stoel makkelijk op de rem zetten of verrijden zonder dat het u moeite kost.

De stoel maakt gebruik van een accu en heeft geen overbodige kabels. Deze gaat ongeveer 30 tot 40 dagen mee. Als de accu op is kan deze eenvoudig worden opgeladen met een bijgeleverde oplader. Groot voordeel is dat u nooit hoeft te struikelen over snoeren die op de vloer liggen en de stoel overal in de kamer geplaatst kan worden.

 

De stoel is uit voorraad leverbaar in de stoffen Marte Var 013 en B968 Trufa.

Neksteun

Ja

In showroom aanwezig

Ja

Inclusief Sta-op functie

Ja

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom