Tempur matras aanbieding

Profiteer van de innovatieve en unieke Tempur matrassen in de aanbieding. U geniet van de hoge standaarden van het A-merk voor een veel fijnere prijs. Het traagschuim in de matrassen zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling en geeft u het gevoel van gewichtsloosheid. Het ondersteunt uw rug en gewrichten op de juiste plekken en dat helpt om uitgerust en pijnvrij wakker te worden.

Verbeter uw nachtrust

U besteedt bijna een derde van uw leven in bed; het is dus belangrijk om iedere nacht op een goed matras te liggen. Een Tempur matras vermindert de kans op lichamelijke klachten, omdat de matrassen op een speciale manier zijn samengesteld. Traagschuim is daar een groot onderdeel van. De goede ondersteuning van het matras helpt u om uw natuurlijke slaapcyclus aan te houden. Dit verbetert uw nachtrust en zorgt voor een uitgerust gevoel in de ochtend.

Waarom Tempur?

Tempur is gemaakt van NASA traagschuim. Dit is een stevig materiaal dat zich aanpast naar uw lichaam en zorgt voor de juiste drukverdeling, in het bijzonder bij uw gewrichten en rug. Hierdoor is Tempur al jaren een erkend A-merk. En bij Slaapspecialist van Ellen koopt u nu zo’n fijn Tempur matras in de aanbieding.

Soorten Tempur matrassen

Iedere persoon is anders en daarom hebben we veel verschillende soorten Tempur matrassen in de aanbieding. In onze sale vindt u altijd een type matras dat bij uw lichaam en slaaphouding past. Bekijk bijvoorbeeld eens de Tempur Original, Tempur Sensation of Tempur Cloud, voor een extra zachte prijs. Bent u benieuwd naar welk matras past bij uw lichaam en slaapgewoonten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag.

Direct bellen Bezoek onze showroom

Tempur matrassen op uw bedbodem

Het is belangrijk om een matras uit te zoeken dat past bij uw bedbodem. Een bedbodem geeft uw matras namelijk ondersteuning. Als u beschikt over een meegevende bedbodem, zoals bijvoorbeeld een lattenbodem, dan is de Tempur Elite Sensation uitermate geschikt voor u. Dit matras geeft namelijk mee met de soepelheid van uw bedbodem. Beschikt u over een vlakke ondersteuning, dan is de Tempur Original uitstekend geschikt voor u. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw slaaphouding (buik of rug, of beide). We voorzien u heel graag van 1 op 1 slaapadvies.

Diverse afmetingen Tempur matrassen in onze outlet

In onze outlet vindt u een Tempur matras van verschillende afmetingen. Zorg ervoor dat uw matras over dezelfde afmetingen beschikt als uw bedframe. Zo geeft u uw matras een stabiele ondergrond en voorkomt u dat uw bedframe gaat schuiven. U kunt bij ons terecht voor Tempur matrassen in onder andere de volgende afmetingen:

  • 90×200
  • 140×200
  • 160×200
  • 180×200
  • 80×200

Tempur matrassen outlet

Als u een Tempur matras wilt kopen, dan raden we aan om hem eerst uitgebreid te testen in onze showroom. Het hangt namelijk helemaal van uw slaaphouding af welk matras het beste bij u past. In onze showroom ervaart u hoe ontspannend het is om te liggen op uw potentiële nieuwe aankoop. Daarbij profiteert u in de showroom gratis van het advies van een van onze specialisten en kunt u onze volledige outlet bekijken.

Onze showroom in Soest
Van Weedestraat 25

3761 CB Soest

035 – 6317351

Info@slaapspecialistvanellen.nl

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze Tempur matrassen in de aanbieding? Neem dan contact met ons op via 035 631 7351 of info@slaapspecialistvanellen.nl. We helpen u graag verder. Wilt u niks missen van onze sale? Volg ons dan op Instagram.
Direct bellen Bezoek onze showroom

Neem gerust contact met ons op