HomeBeddenVouwbeddenAvek Dubbel Divanbed Duet

Avek Dubbel Divanbed Duet

Avek logo

Avek Dubbel Divanbed Duet In een handomdraai maak je een comfortabele slaapplaats voor jouw logés. Met het robuuste onderschuifbed Dubbel divan Duet komen je gasten niets tekort. Zijn de logés weer naar huis? Dankzij de handige wieltjes berg je makkelijk en snel het ene bed op onder het bovenste bed. Het Avek Dubbel Divanbed Duet

Wissen

Avek Dubbel Divanbed Duet

In een handomdraai maak je een comfortabele slaapplaats voor jouw logés. Met het robuuste onderschuifbed Dubbel divan Duet komen je gasten niets tekort. Zijn de logés weer naar huis? Dankzij de handige wieltjes berg je makkelijk en snel het ene bed op onder het bovenste bed. Het Avek Dubbel Divanbed Duet is een lengtegespannen spiraalbodem en dubbel geweven. Eventueel zijn er gelijk 2 comfortabele koudschuim matrassen van 12cm dik mee te bestellen.

 

 

Merk

Kleur

Aluminium, Antracietzwart

Inclusief matras Spacer

Ja, Nee

Hoogte

38cm, zonder matras

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom