HomeBeddenVouwbeddenAvek vouwbed Click

Avek vouwbed Click

Avek logo

Avek vouwbed Click Het Avek vouwbed Click is zeer geschikt voor logés. Met handige wieltjes heb je het bed zo klaargezet en weer opgeborgen. Je gasten worden uitgerust wakker door het comfortabele schuimmatras en de ventilerende spiraalbodem. De bodem is een dwarsgespannen spiraalbodem en dubbel geweven. Het vouwbed wordt standaard geleverd met een schuimmatras van

Wissen

Avek vouwbed Click

Het Avek vouwbed Click is zeer geschikt voor logés. Met handige wieltjes heb je het bed zo klaargezet en weer opgeborgen. Je gasten worden uitgerust wakker door het comfortabele schuimmatras en de ventilerende spiraalbodem. De bodem is een dwarsgespannen spiraalbodem en dubbel geweven.

Het vouwbed wordt standaard geleverd met een schuimmatras van 12 centimeter. In combinatie met de dwarsgespannen spiraalbodem worden je gasten uitgerust wakker. De Avek Click is een comfortabel en compact vouwbed van 90cm breed, voor een aantrekkelijke prijs.

Merk

Hoogte

44cm, inclusief matras

Matras hoogte

12cm

Bodem

Dubbel geweven, Dwarsgespannen spiraalbodem

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom

Bekijk ook