HomeMatrassenAvek matrassenAvek Matras Ouro X7

Avek Matras Ouro X7

Avek logo

Met het Avek Matras Ouro X7 matras zult u nachten doorbrengen op een matras van top klasse. De X7-serie is een wat steviger matras in het segment maar weet toch een comfortabele ligging te bieden.

Wissen

Avek Matras Ouro X7

Met het Avek Matras Ouro X7 zult u nachten doorbrengen op een matras van top klasse.  Het type X7 uit de Ouro-serie is een wat steviger matras in het segment maar weet toch een comfortabele ligcomfort te bieden. De toplaag van het Ouro X7 matras bestaat uit 3 gezoneerde lagen, namelijk; Latex, HybridFoam en Optifoam koudschuim. Doordat de toplagen bovenop een kern van 15cm hoge pocketveren ligt, ontstaat er een extra comfortabele heup- en schouderzone.

Alle Ouro matrassen hebben een pocketvering ingedeeld in 7 zones. Bovenop deze veren zit een afdeklaag van drie verschillende toplagen van hoogwaardige materialen. Door de opgedeelde zonering krijgt uw lichaam de beste ondersteuning. Daarnaast is de pocketvering side-to-side. Dit betekend dat over de hele lengte en breedte van het matras de pocketvering loopt. Bij de Ouro matrassen X7, X8 en X9 maken de afdeklagen het verschil in ligcomfort. Hoe hoger het nummer van het matras, hoe beter materialen aanpassen aan uw lichaam. Bij de Avek Ouro matrassen krijgt u hoe dan ook een fantastische comfortabel matras en kunt u gegarandeerd heerlijk slapen.

Ondersteuning bij de Ouro X7

Bij de Ouro matrassen van Avek is er in alle comfortlagen sprake van optimaal zonering. Hierdoor krijgt u de beste ondersteuning op de exacte plekken waar het lichaam dat nodig heeft. Bij de combi-laag, een samengestelde afdeklaag, zijn de comfortzones extra goed voelbaar. De kern van het Ouro matras heeft een ACS pocketvering met zeven zones en een royale veerhoogte van 15cm. Deze pocketveer werkt in twee fasen om de optimale ondersteuning te geven. De eerste fase zorgt voor een heerlijk comfort en dat uw lichaam kan wegzakken, de tweede fase bied de ondersteuning en draagkracht aan uw lichaam. De ACS pocketvering zorgt voor extra ondersteuning in de lende en loopt over de gehele breedte van het matras tot aan de randen. Er is dus over de gehele oppervlakte van het Ouro matras altijd optimale ondersteuning. De randen zijn voorzien van duurzaam bandstaal in plaats van schuim, waardoor uw matras langer meegaat.

Het Comfort

Het is natuurlijk bij een matras erg van belang dat u met een fris en uitgerust gevoel wakker wordt elke ochtend. Daarom is het belangrijk dat er een goed bedklimaat is met voldoende ventilatie. Bij de Avek Ouro matrassen zijn uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt in de afdeklaag met een mooi open structuur. Daarbij zijn er ook ventilatiekanalen gecreëerd. In de tijk wordt gebruik gemaakt van natuurlijk tencel. Ook dit draagt bij aan een uitstekende at zorgt voor een goede vochtafvoer.

Door de drie toplagen bij de Ouro matrassen van Avek krijgt u een heerlijk ligcomfort dat er voor zorgt dat u een heerlijke nachtrust geeft met volledige ontspanning. De materialen zijn hoogwaardig en duurzaam en zorgen voor een uitstekende balans tussen zachtheid en ondersteuning.  De schouder- en heup zones zitten bij de Ouro matrassen niet alleen in de pocketvering kern maar zijn ook terug te zien in alle comfortlagen.

 

 

Merk

Aantal comfortzones

7 comfortzones

Hardheid

Standaard, Stevig

Matras hoogte

Ca 25 cm

Omruilgarantie

60 dagen

Matras afdeklaag

Gezoneerde Hybridfoam

Tijk wasbaar

Ja. tot 40 graden.

Tijk

Tencel, hoes afritsbaar

Geschikt voor de volgende bedbodems

Boxspring, Spiraalbodem

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom