HomeMatrassenAvek Matras Ouro X9

Avek Matras Ouro X9

Met het Avek Matras Ouro X9 matras zult u nachten doorbrengen op een matras van top klasse. Het Ouro X9 matras onderscheid zich als de absolute top uit de Ouro-Serie. In de eerste toplaag en ook in delen van de tweede toplaag wordt het superieure, uitstekend ademende Talalay natuurlatex toegepast.

Wissen

Avek Matras Ouro X9

Met het Avek Matras Ouro X9 zult u nachten doorbrengen op een matras van top klasse.  Het Ouro X9 matras onderscheid zich als de absolute top uit de Ouro-Serie. In de eerste toplaag en ook in delen van de tweede toplaag wordt het superieure, uitstekend ademende Talalay natuurlatex toegepast. Dit materiaal is gebaseerd op 100% natuurlijke latex.  Doordat de toplagen bovenop een kern van 15cm hoge pocketveren ligt, ontstaat er een extra comfortabele heup- en schouderzone en biedt het matras het ultieme comfort..

Alle Ouro matrassen hebben een pocketvering ingedeeld in 7 zones. Bovenop deze veren zit een afdeklaag van drie verschillende toplagen van hoogwaardige materialen. Door de opgedeelde zonering krijgt uw lichaam de beste ondersteuning. Daarnaast is de pocketvering side-to-side. Dit betekend dat over de hele lengte en breedte van het matras de pocketvering loopt. Bij de Ouro matrassen X7, X8 en X9 maken de afdeklagen het verschil in ligcomfort. Hoe hoger het nummer van het matras, hoe beter materialen aanpassen aan uw lichaam. Bij de Avek Ouro matrassen krijgt u hoe dan ook een fantastische comfortabel matras en kunt u gegarandeerd heerlijk slapen.

Ondersteuning bij de Ouro X9

Bij de Ouro matrassen van Avek is er in alle comfortlagen sprake van optimaal zonering. Hierdoor krijgt u de beste ondersteuning op de exacte plekken waar het lichaam dat nodig heeft. Bij de combi-laag, een samengestelde afdeklaag, zijn de comfortzones extra goed voelbaar. De kern van het Ouro matras heeft een ACS pocketvering met zeven zones en een royale veerhoogte van 15cm. Er zijn bij deze vering sprake van twee fasen waarop de vering werkt. De eerste fase zorgt ervoor dat voornamelijk het gedeelte comfort ontstaat en de tweede fase bied de ondersteuning. De ACS vering zorgt voor extra ondersteuning in de lende en loopt over de gehele breedte van het matras tot aan de randen. Er is dus over de gehele oppervlakte van het Ouro matras altijd optimale ondersteuning.

Het Comfort

Het is natuurlijk bij een matras erg van belang dat u met een fris en uitgerust gevoel wakker wordt elke ochtend. Daarom is het belangrijk dat u bij een matras goed bedklimaat heeft waarbij voldoende ventilatie nodig is. Bij de Avek Ouro matrassen zijn uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt in de afdeklaag met een mooi open structuur. Daarbij zijn er ventilatiekanelen gecreëerd. Doordat de Pocketvering doorloopt over de gehele breedte van het matras tot aan de zijkanten onstaat er ook een extra zijdelingse ventilering. De bovenkant van de tijk bestaat uit tencel wat zorgt voor een goede vochtafvoer.

Door de drie toplagen bij de Ouro matrassen van Avek krijgt u een heerlijk ligcomfort dat er voor zorgt dat u een heerlijke nachtrust geeft met volledige ontspanning. De materialen zijn hoogwaardig en duurzaam en zorgen voor een uitstekende balans tussen zachtheid en ondersteuning.  De schouder- en heup zones zitten bij de Ouro matrassen niet alleen in de pocketvering kern maar zijn ook terug te zien in alle comfortlagen.

 

 

Aantal comfortzones

7 comfortzones

Hardheid

Standaard, Stevig

Matras hoogte

Ca 25 cm

Omruilgarantie

60 dagen

Matras afdeklaag

Talalay Natuurlatex

Tijk wasbaar

Ja. tot 40 graden.

Tijk

Tencel, hoes afritsbaar

Geschikt voor de volgende bedbodems

Boxspring, Spiraalbodem

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom