HomeBeddenAvek beddenBoxspring AVEK Noflik

Boxspring AVEK Noflik

Boxspring AVEK Noflik De Noflik boxspring van Avek is eens wat anders dan de doorsnee boxspring die u vaak tegenkomt. Wat maakt deze boxspring nou zo uniek? Noflik is een Fries woord, wat zoiets betekend als aangenaam of prettig. Precies dit is wat AVEK wil bereiken met deze uiterst luxe boxspring. Deze boxspring maakt het

Levertijd: 6 tot 8 weken

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Boxspring AVEK Noflik

De Noflik boxspring van Avek is eens wat anders dan de doorsnee boxspring die u vaak tegenkomt. Wat maakt deze boxspring nou zo uniek?

Noflik is een Fries woord, wat zoiets betekend als aangenaam of prettig. Precies dit is wat AVEK wil bereiken met deze uiterst luxe boxspring. Deze boxspring maakt het comfort bijzonder aangenaam, zodat je heerlijk kan ontspannen in je eigen AVEK Noflik bed. Naast de hoge kwaliteit boxspring heeft u de mogelijkheid om de boxspring helemaal naar uw stijl en smaak aan te passen met diverse hoofdborden, stoffen en mogelijkheden.

De AVEK Noflik heeft een 7 zone pocketveer matras in diverse hardheden en verschillende luxe en royale toppers.

Noflik ERGO
Wat de boxspring echt uniek maakt is de optie voor het Noflik Ergo systeem. Dit unieke systeem, onzichtbaar ingebouwd in de boxspring, biedt elektrisch instelbare zones ter hoogte van heup en schouder. In beide zones kan je, onafhankelijk van elkaar, de instelling traploos verhogen of verlagen. Daardoor laat het bed zich met een druk op de knop aanpassen aan vrijwel elk postuur, en stel je het bed precies in op de gewenste lighouding. En mocht er in de loop van tijd iets in je persoonlijke omstandigheden of voorkeur veranderen, dan kun je het comfort altijd weer aanpassen. Op deze manier krijg je altijd de beste ondersteuning en de heerlijkste nachtrust.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van deze boxspring. Kom langs in onze winkel in Soest en laat u uitgebreid adviseren.

Merk

Type boxspring

Gezoneerd pocketvering interieur

Type frame boxspring

Optioneel: Noflik Ergo system. (Elektrisch verstelbare heup- en schouderzone), Stevig frame met 5 zone pocketvering.

Type matras

7 zone pocketveer matras, Extra stevig, Medium, Stevig

Matras hoogte

19cm

Type topper

Innerzone latex, Optifoam HR, Talalay natural latex

Antislip

Ja, bij elektrisch verstelbaar

Hoogte hoofdbord

125cm

Breedte hoofdbord

Aan beide zijden 10cm breder als de boxspring

Dikte hoofdbord

Ca. 15cm

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom