HomeToppersAvek toppersAvek splittopper Talalay Natuur

Avek splittopper Talalay Natuur

Avek logo

De kern van deze topper is voorzien van soepel Talalay natuurlatex welke voorzien is van comfortzones. Waardoor dit topdekmatras een heerlijk zachte ondersteuning geeft en zich overal aanpast waar nodig. Met een royale dikte van c.a. 10 cm voelt dit topdekmatras heerlijk comfortabel aan.

Wissen

Avek Talalay topper split

De Avek splittopper Talalay Natuur is ook de topper die gebruikt wordt op de boxspringsets van Avek Ninety en Fier.

De kern van deze topper is voorzien van talalay latex, een uiterst duurzame en ventilerende natuurlatex. De topper is daarnaast ook voorzien van comfortzones, waardoor dit topdekmatras een heerlijk zachte ondersteuning geeft en zich overal aanpast waar nodig. Met een royale dikte van c.a. 10 cm voelt dit topdekmatras heerlijk comfortabel aan.

De topdekmatrassen van Avek zijn stuk voor stuk handwerk en van hoge kwaliteit. Voorzien van een afritsbare bordertijk is dit topdekmatras eenvoudig schoon te houden. U kunt het chemisch laten reinigen en zo de duurzaamheid van uw matras verhogen. Zowel de hoes als de kern zijn 100% anti-allergeen.

Het topmatras Talalay natuurlatex is ook leverbaar in een vlakke uitvoering. Dit is ideaal voor als u een vlakke bodem heeft.
De totale dikte van dit topdekmatras is 10 cm. Hiervoor hebben we ook speciaal textiel, zoals moltons en hoeslakens. Deze hebben een lagere hoekhoogte zodat het perfect om uw topper sluit.

Tijk afritsbaar

Ja

Materiaal tijk

Climawatt dubbeldoek

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Dikte

10 cm

Kern topper

Talalay Natuurlatex

Merk

Materiaal

Talalay Natuurlatex

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom