HomeToppersAvek toppersAvek topper HR OptiFoam®

Avek topper HR OptiFoam®

Avek logo

Deze Avek topper is perfect te combineren met elk type matras. OptiFoam® HR koudschuim van Avek kenmerkt zich door een extra hoge veerkracht en elasticiteit. Dit zorgt voor een ideale ondersteuning en een optimale drukverdeling. OptiFoam® volgt nauwkeurig de contouren van het lichaam, en minimaliseert het aantal drukpunten. Hierdoor vormt OptiFoam® een perfect comfortmateriaal voor topmatrassen. De tijk van deze Avek topper is afritsbaar en chemisch reinigbaar en 100% anti allergene.

Wissen

Avek topper HR OptiFoam® is perfect te combineren met elk type matras. OptiFoam® HR koudschuim van Avek kenmerkt zich door een extra hoge veerkracht en elasticiteit. Dit zorgt voor een ideale ondersteuning en een optimale drukverdeling. OptiFoam® volgt nauwkeurig de contouren van het lichaam, en minimaliseert het aantal drukpunten. Hierdoor vormt OptiFoam® een perfect comfortmateriaal voor topmatrassen. De tijk van de Avek topper HR OptiFoam® topper is afritsbaar en chemisch reinigbaar en 100% anti allergene.

De topdekmatrassen van Avek zijn stuk voor stuk handwerk en van hoge kwaliteit. Voorzien van een afritsbare bordertijk is dit topdekmatras eenvoudig schoon te houden. U kunt het chemisch laten reinigen en zo de duurzaamheid van uw matras verhogen. Zowel de hoes als de kern zijn 100% anti-allergeen.

Het topmatras HR optifoam is ook leverbaar in een splituitvoering. Dit is ideaal voor als u een verstelbare bodem heeft.
De totale dikte van dit topdekmatras is ca 10 cm. Hiervoor hebben we ook speciaal textiel, zoals moltons en hoeslakens. Deze hebben een lagere hoekhoogte zodat het perfect om uw topper sluit. Hierdoor beschermt u uw matras optimaal en verlengt u de levensduur.

Onderhoud

Het is aan te raden om uw Avek topper in de eerste periode om de 2 weken te keren. Dit mag van hoofd- naar voeteind en van boven- naar onderkant. Zo gebruikt u uw topper optimaal en belast u alle kanten evenredig. We raden af om uw topper te stofzuigen. De probiotica kan haar werking verliezen door het stofzuigen.

Wilt u proefliggen op dit matras? Kom snel langs in onze winkel in Soest of maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

Merk

Tijk afritsbaar

Ja

Materiaal tijk

Climawatt dubbeldoek

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Dikte

10 cm

Kern topper

HR OptiFoam

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom