HomeToppersAvek toppersAvek topper Talalay Natuur

Avek topper Talalay Natuur

Avek logo

De kern van deze topper is voorzien van soepel Innerzone latex welke voorzien is van comfortzones. Waardoor dit topdekmatras een heerlijk zachte ondersteuning geeft en zich overal aanpast waar nodig. Met een royale dikte van c.a. 10 cm voelt dit topdekmatras heerlijk comfortabel aan.

Wissen

Avek topper Talalay Natuur

Deze Avek topper Talalay Natuur is de topper die ook gebruikt wordt op de boxspringsets van Avek Ninety en Fier.

De kern van deze topper is voorzien van talalay latex, een uiterst duurzame en ventilerende natuurlatex. De topper is daarnaast ook voorzien van comfortzones, waardoor dit topdekmatras een heerlijk zachte ondersteuning geeft en zich overal aanpast waar nodig. Met een royale dikte van c.a. 10 cm voelt dit topdekmatras heerlijk comfortabel aan.

De topdekmatrassen van Avek zijn stuk voor stuk handwerk en van hoge kwaliteit. Voorzien van een afritsbare bordertijk is dit topdekmatras eenvoudig schoon te houden. U kunt het chemisch laten reinigen en zo de duurzaamheid van uw matras verhogen. Zowel de hoes als de kern zijn 100% anti-allergeen.

Het topmatras Talalay Natuurlatex is ook leverbaar in een splituitvoering. Dit is ideaal voor als u een verstelbare bodem heeft.
De totale dikte van dit topdekmatras is ca.10 cm. Hiervoor hebben we ook speciaal textiel, zoals moltons en hoeslakens. Deze hebben een lagere hoekhoogte zodat het perfect om uw topper sluit.

Tijk afritsbaar

Ja

Materiaal tijk

Climawatt dubbeldoek

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Dikte

10 cm

Kern topper

Talalay Natuurlatex

Merk

Materiaal

Talalay Natuurlatex

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom