HomeBoxspringsAYA of Sweden 01

AYA of Sweden 01

AYA staat voor Zweeds slapen, ongekende topkwaliteit duurzaamheid en innovatie.

Levertijd: 6 tot 8 weken

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

AYA of Sweden 01

De boxspring AYA of Sweden 01 is het eerste model uit de AYA of Sweden boxspring collectie. Ondanks dat deze boxspring het instapmodel genoemd wordt is de kwaliteit van het model 01 ongekend hoog en exact hetzelfde als de overige modellen. AYA staat voor Zweeds slapen, ongekende topkwaliteit duurzaamheid en innovatie. Alle materialen die worden gebruikt in de boxspring worden met de hand vervaardigd en zorgen voor een ultiem en uniek slaapcomfort. In de Zweedse fabriek van Jörgen Turesson, die ooit Carpe Diem opgericht heeft, werken zowel vrouwen als mannen. Samen maken ze elke boxspring vol passie en dat zie je terug tot in de fijnste details. Als de boxspring uit de fabriek rolt wordt er door elke werknemer een stempel gezet. Dit wordt gedaan omdat de makers van AYA trots zijn op wat ze doen.

Massief houten frame

De Aya of Sweden 01 wordt net als alle andere boxspring voorzien van het dikste massief houten frame. De boxspring is side-to-side geveerd, hierdoor krijgt het matras de beste ondersteuning die nodig is. Op het frame zit maar liefst 25 jaar garantie!

Zweeds pocketveer matras

In de boxspring wordt een uniek Zweeds pocketveer matras gebruikt. Opmerkelijk is dat er geen afdeklagen in het matras gebruikt worden en de pocketveren 90 graden gedraaid zijn. Hierdoor krijgt uw lichaam optimale punt elasticiteit en 40% meer ondersteuning in de onderrug. In de AYA 01 zit een High Performance pocketveer van 13cm hoog. Hierdoor heeft het matras een hoger aanpasbaar vermogen. De pocketveer is verdeeld onder drie zones. Met name de soepele schouderzone zorgt voor optimale ondersteuning met minimale tegendruk.

Een topper die nooit meer schuift

Aya of Sweden staat voor innovatie. Dit zie je terug in bijvoorbeeld de unieke ZipTop® toplaag. De topper wordt vast geritst aan het matras. Hierdoor zal en kan uw topper nooit meer schuiven. Daarnaast worden ook de molton en het bijpassende ZipTop® hoeslaken hieraan bevestigd. Zo heeft u altijd een strak opgemaakt bed en is opmaken nog nooit zo makkelijk geweest.

Alle toppers zijn geperforeerd voor een hoger ventilerend vermogen. Zo creëert u een aangenaam slaapklimaat. Er is keuze uit diverse toppers, zoals comfortschuim, traagschuim, Talalay en zelfs Talalay met IP-mini veertjes.

 

Ervaar de unieke en innovatieve boxsprings van AYA of Sweden bij ons in de showroom. Wij zijn trots PREMIUM-dealer of AYA en hebben alle modellen staan in onze winkel. Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Merk

Garantie

25 jaar op veer- en framebreuk (volgens garantievoorwaarden)

Type matras

Transverse High Performance Pocket 13cm

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom

Bekijk ook

AYA of Sweden 05
MerkAYA of Sweden
MatrasTransverse High Performance Pocket 13cm, X-Pocket 5,5cm
12.800,00
AYA of Sweden 04
MerkAYA of Sweden
MatrasTransverse High Performance Pocket 13cm, X-Pocket 5,5cm
8.500,00
AYA of Sweden 02
MerkAYA of Sweden
MatrasTransverse High Performance Pocket 15cm
6.700,00
AYA of Sweden 03
MerkAYA of Sweden
MatrasTransverse High Performance Pocket 13cm, X-Pocket 5,5cm
7.600,00