HomeToppersAYA Ziptop 03 Talalay latex

AYA Ziptop 03 Talalay latex

AYA Ziptop 03 Talalay latex Aya of Sweden staat voor innovatie. Dit zie je terug in bijvoorbeeld de unieke ZipTop® toplaag. De topper wordt vast geritst aan het AYA of Sweden matras. Hierdoor zal en kan uw topper nooit meer schuiven. Daarnaast worden ook de molton en het bijpassende ZipTop® hoeslaken hieraan bevestigd. Zo heeft

Wissen

AYA Ziptop 03 Talalay latex

Aya of Sweden staat voor innovatie. Dit zie je terug in bijvoorbeeld de unieke ZipTop® toplaag. De topper wordt vast geritst aan het AYA of Sweden matras. Hierdoor zal en kan uw topper nooit meer schuiven. Daarnaast worden ook de molton en het bijpassende ZipTop® hoeslaken hieraan bevestigd. Zo heeft u altijd een strak opgemaakt bed en is opmaken nog nooit zo makkelijk geweest.

De AYA Ziptop 03 is een Talalay latex topper. Talalay latex is de meest soepele en duurzaamste latex die er is. De topper voelt heerlijk soepel aan en past zich snel en makkelijk aan uw lichaam aan. Uniek aan de topper is dat de Ziptop 03 ook is gezoneerd. Hierdoor is de topper extra soepel bij de schouders. Alle toppers zijn geperforeerd voor een hoger ventilerend vermogen. Zo creëert u een aangenaam slaapklimaat.

Uiteraard kan de topper ook zonder ritsen geleverd worden en op uw huidige matras gelegd worden. AYA is een Scandinavisch merk en dat zie je terug in de afwijkende afmetingen. Hierdoor kan de topper wel ideaal op uw Carpe Diem boxspring of Jensen boxspring geplaatst worden.

De AYA Ziptop 02 komt uit de AYA of Sweden boxspring collectie. Hier kan de topper gecombineerd worden met een complete boxspringset.
Wilt u proefliggen op deze topper? Dat kan in onze winkel.

Dikte

6 cm

Merk

Kern topper

Geperforeerd en gezoneerd Talalay latex

Antiallergisch

Ja

Tijk wasbaar

Ja

In showroom aanwezig

Ja

Materiaal

Talalay Natuurlatex

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom