HomeBeddengoedBadtextielBadjas Vandyck Taylor

Badjas Vandyck Taylor

De badjas Taylor van Vandyck is heerlijke zachte badjas met een heerlijk draagcomfort. De badjas is gemaakt van velours stof aan de buitenzijde en aan de binnenzijde een extra superzachte bamboe vezel. Hierdoor valt de jas extra soepel en comfortabel en zorgt de bamboe stof voor fantastische ventilatie en vochtopname.

Wissen

Badjas Vandyck Taylor

De badjas Taylor van Vandyck is heerlijke zachte badjas met een heerlijk draagcomfort. De badjas is gemaakt van velours stof aan de buitenzijde en aan de binnenzijde een extra superzachte bamboe vezel. Hierdoor valt de jas extra soepel en comfortabel en zorgt de bamboe stof voor fantastische ventilatie en vochtopname. De badjas kan gesloten worden door het dichtknopen van het ceintuur en bevat een capuchon voor extra comfort.

De badjas is te verkrijgen in vier mooie trendkleuren die geweldig passen bij het huidige seizoen; oceanview, moonscape, pearl blue en olive

Merk

Materiaal stof

Binnenkant 70% bamboe en 30% katoen, buitenkant 100% polyester

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom