HomeBeddengoedHoofdkussensBoxkussen 15% dons

Boxkussen 15% dons

Een medium-stevig Boxkussen 15% dons van de Nederlandse fabrikant Ducky Dons. Dons en donsveertjes hebben de eigenschap dat het zeer goed ventileert en vocht reguleert. Hoe hoger het dons percentage des te zachter en soepeler het kussen is. Dit kussen is gevuld met 15% eendendons en 85% donsveertjes. Hoofdkussen met speciaal box-model voor een perfecte ondersteuning van de nek en het hoofd.

Een medium-stevig Boxkussen 15% dons van de Nederlandse fabrikant Ducky Dons. Dons en donsveertjes hebben de eigenschap dat het zeer goed ventileert en vocht reguleert. Hoe hoger het dons percentage des te zachter en soepeler het kussen is. Dit Boxkussen 15% dons  is gevuld met 15% eendendons en 85% donsveertjes. In totaal 1200 gram vulling. Deze verhouding maakt dit een stevig kussen met een geringe veerkracht. De tijk van dit kussen is 100% katoen. Hoofdkussen met speciaal box-model voor een perfecte ondersteuning van de nek en het hoofd. Ducky Dons boxkussens zijn er in zacht, medium en stevig, afhankelijk van het vulgewicht en vulmateriaal. Afmeting 50x60x8 cm (geschikt voor normale kussenslopen van 60×70 cm).

 

Het Ducky Dons boxkussen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van een stevig kussen gevuld met 100% eendenveren tot een zacht hoofdkussen gevuld met 60% eendendons. Het boxmodel van deze kussens zorgt er voor dat de nek goed ondersteund wordt.

 

Dons en veren zijn 100% natuurlijk. Door dons en veren als vulling voor dekbedden te gebruiken hoeft het niet te worden weggegooid. Dons en veren zijn daarnaast biologisch afbreekbaar en zijn van alle vulmaterialen het minst belastend voor het milieu. Alle donzen dekbedden en hoofdkussens van Ducky Dons zijn Downpass gecertificeerd.

 

Het Nomite label geeft aan dat deze puntkussens geschikt zijn voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

 

Het Downafresh hygiëne label garandeert dat het dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd volgens de strengste Europese kwaliteitseisen.

 

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

Afmeting

50 x 60 x 8 cm

Vulling

15% eendendons / 85% donsveren

Gewicht

1200 gram

Tijk

100% katoen

Anti-Allergie

nee

Slaaphouding

Zij en rug

Wasvoorschriften

Niet wasbaar

Garantie

1 jaar

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom