HomeBoxspringsBoxspring Cinderella Pure

Boxspring Cinderella Pure

Met de boxsprings van Cinderella heb je een echte eyecatcher in je slaapkamer. Stel de boxspring volledig samen in het gewenste comfort en stijl die bij jou past. Naast drie strakke en stijlvolle hoofdborden is er ruime keus uit veel trendy kleuren.

Levertijd: 6 tot 8 weken

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Boxspring Cinderella Pure

Details

Met de boxsprings van Cinderella heb je een echte eyecatcher in je slaapkamer. Stel de boxspring volledig samen in het gewenste comfort en stijl die bij jou past. Naast drie strakke en stijlvolle hoofdborden is er ruime keus uit veel trendy kleuren. De boxspring Cinderella Pure heeft een slank en zwevend hoofdbord met afgeronde hoeken.

Toppers

U heeft keuze uit drie royale toppers, elk met een uniek eigen comfort. De Primum topper is een wat stevigere koudschuim topper. Koudschuim is uiterst veerkrachtig en kan goed omgaan met warmte en transpiratie. Wil je juist weinig tegendruk ervaren in je topper? Kies dan de Optimum watergel topper. Voordeel van deze topper is dat de topper een prettig verkoelend effect heeft. Verder is er ook nog keus uit de Summum Talalay latex topper. Door de kern van natuurlijk Vita Talalay ervaar je onder alle omstandigheden van een optimaal slaapklimaat. Vita Talalay staat bekend om haar uitstekende ventilatie, uitstekende veerkracht en ergonomische ondersteuning.
De matrassen zijn onderverdeeld in medium (tot ongeveer 85kg) en stevig (vanaf ongeveer 85kg) en hebben een 7 zone pocketveer. Zo ervaar je op alle drukpunten van jouw lichaam de beste ondersteuning.

Wilt u advies over de Cinderella boxspring Pure? Bekijk de boxspring in onze showroom en ervaar het zelf of neem contact op met één van onze adviseurs.

 

Onderhoud

De boxspring Cinderella Pure is goed te onderhouden door deze te stofzuigen met een meubelmondstuk. Bij de topper raden we dit af om te doen. Het is aan te raden om uw Cinderella matras en topper in de eerste periode om de 2 weken te keren. Dit mag van hoofd- naar voeteind en van boven- naar onderkant. Zo gebruikt u uw matras optimaal en belast u alle pocketveren evenredig. Bij aanschaf van een Cinderella boxspring is het mogelijk om hierbij een Protexx Protector spray aan te schaffen. Hiermee kan u de boxspring impregneren, zodat uw boxspring beschermt blijft tegen vlekken. U krijgt hierbij 5 jaar volledige garantie. Daarnaast is het gebruik van goed textiel aan te raden. Door gebruik te maken van goede hoeslakens en moltons beschermt u uw matras of topper optimaal tegen bijvoorbeeld transpiratie.

Merk

Type boxspring

Gezoneerd pocketvering interieur

Type frame boxspring

Massief vurenhouten frame

Type matras

7 zone pocketveer matras, Medium, Stevig

Antislip

Ja, in boxspring

Hoogte hoofdbord

Zwevend gemonteerd, totale hoogte 118cm

Breedte hoofdbord

Aan beide zijden 10cm breder als de boxspring

Bezorging

Gratis

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom