HomeBoxspringsHoog laag boxspringsBoxspring Comfort hoog-laag

Boxspring Comfort hoog-laag

Boxspring Comfort hoog-laag Details Heeft u of uw partner zorg nodig? Of wilt u voorbereid zijn op de toekomst? Deze Boxspring Comfort is daar de ideale oplossing voor. De boxspring Comfort heeft maar liefst drie motoren, die er voor zorgen dat de boxspring in alle standen te verstellen is. Doordat de boxspring ook in de

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Boxspring Comfort hoog-laag

Details

Heeft u of uw partner zorg nodig? Of wilt u voorbereid zijn op de toekomst? Deze Boxspring Comfort is daar de ideale oplossing voor. De boxspring Comfort heeft maar liefst drie motoren, die er voor zorgen dat de boxspring in alle standen te verstellen is. Doordat de boxspring ook in de hoogte is te verstellen kan u daarin een fijne hoogte instellen voor de verzorgende. Zo kunt u thuis de juiste hulp en verzorging krijgen. Onder de boxspring zitten vier wielen met een zacht loopvlak en een rem. Zo kan de boxspring eenvoudig en snel verplaatst worden in de kamer.

Naast de éénpersoons boxspring is deze ook tweepersoons of deelbaar te leveren. Benieuwd naar alle mogelijkheden en opties voor deze boxspring? Maak snel een afspraak en kom de boxspring bekijken in onze showroom.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom