HomeBoxspringsBoxspring Pullman Orlando

Boxspring Pullman Orlando

Pullman boxspring Orlando Details De Nederlandse fabrikant Pullman maakt al meer dan 75 jaar boxsprings van een hoogwaardige kwaliteit. U heeft keuze uit een Classic of Silverline boxspring (beide 23cm hoog) of een Goldline boxspring (26cm hoog). De Pullman Classic boxspring heeft een gezoneerd pocket interieur met een stevige koudschuim border. De Silverline en Goldline

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Pullman boxspring Orlando

Details

De Nederlandse fabrikant Pullman maakt al meer dan 75 jaar boxsprings van een hoogwaardige kwaliteit. U heeft keuze uit een Classic of Silverline boxspring (beide 23cm hoog) of een Goldline boxspring (26cm hoog). De Pullman Classic boxspring heeft een gezoneerd pocket interieur met een stevige koudschuim border. De Silverline en Goldline boxspring van Pullman staan bekend om de volledig doorlopende pocketveer in de boxspring. Deze pocketveer geeft dus ondersteuning en vering van zijkant tot zijkant in de boxspring. Beide zijn leverbaar zowel vlak, als elektrisch verstelbaar. De elektrisch verstelbare boxspring van Pullman wordt standaard met een draadloze afstandsbediening geleverd. Het hoofdbord Orlando is aan beide zijden 12cm breder als de Pullman boxspring. Twijfelt u over welk matras het beste geschikt is voor u? Bekijk dan alle Pullman matrassen op onze website.

 

Garantie

Op de Pullman boxspring zit 25 jaar garantie op veer en frame breuk. Bij keuze voor elektrisch verstelbaar heeft u 2 jaar garantie op de motoren. Op uw Pullman matras zit 5 jaar volledige garantie, met uitzondering van ligplek vorming. Zo bent u zeker dat u een kwaliteitsmatras koopt. Daarnaast biedt Pullman maar liefst 60 dagen omruilgarantie op slaapcomfort. Bij aanschaf van elk matras ontvangt u een Pullman garantieboekje.

 

Onderhoud

De boxspring is goed te onderhouden door deze te stofzuigen met een meubelmondstuk. Bij de matrassen raden we dit wel af te doen. Het is aan te raden om uw Pullman matras en topper in de eerste periode om de 2 weken te keren. Dit mag van hoofd- naar voeteind en van boven- naar onderkant. Zo gebruikt u uw matras optimaal en belast u alle pocketveren evenredig. Bij aanschaf van een Pullman boxspring is het mogelijk om hierbij een Protexx Protector spray aan te schaffen. Hiermee kan u de boxspring impregneren, zodat uw boxspring beschermt blijft tegen vlekken. U krijgt hierbij 5 jaar volledige garantie. Daarnaast is het gebruik van goed textiel aan te raden. Door gebruik te maken van goede hoeslakens en moltons beschermt u uw matras of topper optimaal tegen bijvoorbeeld transpiratie.

Merk

Type boxspring

Gezoneerd pocketvering interieur

Type frame boxspring

Massief vurenhouten frame

Type matras

Keuze uit Silverline of Goldline pocketveer matras

Antislip

Ja, in boxspring

Hoogte hoofdbord

118cm

Breedte hoofdbord

Aan beide zijden 12cm breder als de boxspring

Dikte hoofdbord

Ca. 13cm

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom