HomeBeddenAvek beddenBoxspring Sinne

Boxspring Sinne

Avek Sinne Boxspring Sinne, het Friese woord voor zon, is een stijlvolle boxspring waarop je heerlijk slaapt. De royale pocketveermatras en de luxe topper zorgen voor extra comfort, en bieden de juiste ondersteuning aan jouw lichaam. Bovendien zorgt de geïntegreerde spiraalbodem voor extra goede ventilatie. Sinne Boxsprings zijn nu verkrijgbaar als setaanbieding, met vele gratis

Levertijd: 4 tot 6 weken

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Avek Sinne Boxspring

Sinne, het Friese woord voor zon, is een stijlvolle boxspring waarop je heerlijk slaapt. De royale pocketveermatras en de luxe topper zorgen voor extra comfort, en bieden de juiste ondersteuning aan jouw lichaam. Bovendien zorgt de geïntegreerde spiraalbodem voor extra goede ventilatie. Sinne Boxsprings zijn nu verkrijgbaar als setaanbieding, met vele gratis extra’s.

Bij Boxspring Sinne vormt de combinatie van eigentijds design en hoogwaardig slaapcomfort het uitgangspunt. Het Sinne boxspringbed bestaat uit drie royale lagen, waarbij de box is voorzien van een extra goed ventilerende dwarsgespannen spiraalbodem. De extra open structuur van het spiraalnetwerk laat het bed optimaal ‘ademen’. In een goed geventileerd bed voel je je prettiger en slaap je beter. De meegestoffeerde pocketvering matras en de soepele topmatras zijn beide voorzien van 5 comfortzones. Dit zorgt voor een heerlijk aangenaam bedcomfort en goede ondersteuning van het lichaam.

Sinne is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct. Avek maakt al meer dan 90 jaar lang in het Friese Surhuisterveen, met veel aandacht en vakmanschap, kwaliteitsbedden op maat.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van deze boxspring. Kom langs in onze winkel in Soest en laat u uitgebreid adviseren.

Merk

Hoofdbord dikte

12 cm

Hoofdbord hoogte

112 cm hoog

Hoofdbord breedte

Bedbreedte + 20 cm

Type boxspring

Pocketvering met 5 zones met geïntegreerde spiraalbodem

Type matras

5 zone pockerveer matras

Matras afdeklaag

aan beide zijden 2,5 cm OptiFoam HR

Hardheid

Extra Stevig (boven 100kg), Standaard (tot 80 kg), Stevig (boven 80 kg)

Breedte

160, 180, 200

Lengte

200, 210, 220

Totale bedhoogte in cm

ca. 65

Tijk afritsbaar

Ja

Type topper

Gezoneerde topper HR koudschuim of latex.

Antiallergisch

Ja

Omruilgarantie

60 dagen

Bezorging

Gratis

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom