HomeBedbodemsBoxspringBoxspringbodem Eastborn Regular

Boxspringbodem Eastborn Regular

Boxspringbodem Eastborn Regular Details De Nederlandse fabrikant Eastborn maakt al meer dan 65 jaar boxsprings van een hoogwaardige kwaliteit. De Eastborn Regular boxspring heeft een gezoneerd pocket interieur met een stevige koudschuim border. De Regular boxspring is 23cm hoog zonder de poten. De Eastborn boxspring is zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar. De elektrisch verstelbare

Levertijd: 2 tot 4 weken

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Boxspringbodem Eastborn Regular

Details

De Nederlandse fabrikant Eastborn maakt al meer dan 65 jaar boxsprings van een hoogwaardige kwaliteit. De Eastborn Regular boxspring heeft een gezoneerd pocket interieur met een stevige koudschuim border. De Regular boxspring is 23cm hoog zonder de poten. De Eastborn boxspring is zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar. De elektrisch verstelbare boxspring van Eastborn wordt standaard met een draadloze afstandsbediening geleverd.

Hoogte

23 cm

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom