HomeBedbodemsBoxspringBoxspringbodem Pullman Classic

Boxspringbodem Pullman Classic

Boxspringbodem Pullman Classic Details De Nederlandse fabrikant Pullman maakt al meer dan 75 jaar boxsprings van een hoogwaardige kwaliteit. De Pullman Classic boxspring heeft een gezoneerd pocket interieur met een stevige koudschuim border. De Classic boxspring is 23cm hoog. De Pullman boxspring is zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar. De elektrisch verstelbare boxspring van Pullman

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Boxspringbodem Pullman Classic

Details

De Nederlandse fabrikant Pullman maakt al meer dan 75 jaar boxsprings van een hoogwaardige kwaliteit. De Pullman Classic boxspring heeft een gezoneerd pocket interieur met een stevige koudschuim border. De Classic boxspring is 23cm hoog. De Pullman boxspring is zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar. De elektrisch verstelbare boxspring van Pullman wordt standaard met een draadloze afstandsbediening geleverd.

Hoogte

23 cm

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom