HomeBedbodemsBoxspringBoxspringbodem Pullman Silverline

Boxspringbodem Pullman Silverline

Boxspringbodem Pullman Silverline Details De Nederlandse fabrikant Pullman maakt al meer dan 75 jaar boxsprings van een hoogwaardige kwaliteit. De Silverline boxspring van Pullman staan bekend om de volledig doorlopende pocketveer in de boxspring en heeft een hoogte van 23cm. Deze pocketveer geeft dus ondersteuning en vering van zijkant tot zijkant in de boxspring. De

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Boxspringbodem Pullman Silverline

Details

De Nederlandse fabrikant Pullman maakt al meer dan 75 jaar boxsprings van een hoogwaardige kwaliteit. De Silverline boxspring van Pullman staan bekend om de volledig doorlopende pocketveer in de boxspring en heeft een hoogte van 23cm. Deze pocketveer geeft dus ondersteuning en vering van zijkant tot zijkant in de boxspring. De Pullman boxspring is zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar. De elektrisch verstelbare boxspring van Pullman wordt standaard met een draadloze afstandsbediening geleverd.

Hoogte

23 cm

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom