HomeToppersCinderella toppersCinderella splittopper Optimum

Cinderella splittopper Optimum

Cinderella splittopper Optimum De Optimum splittopper is een ideale topper voor mensen die een wat soepelere topper zoeken met goede ondersteuning. De kern van de topper is een drukverlagend watergel wat uitstekend ventileert. Een groot voordeel van watergel is dat het lang koel blijft aanvoelen. Ook de drukverlagende werking van watergel heeft een positief effect

Wissen

Cinderella splittopper Optimum

De Optimum splittopper is een ideale topper voor mensen die een wat soepelere topper zoeken met goede ondersteuning. De kern van de topper is een drukverlagend watergel wat uitstekend ventileert.
Een groot voordeel van watergel is dat het lang koel blijft aanvoelen. Ook de drukverlagende werking van watergel heeft een positief effect op de spieren. De tijk van de Cinderella topper is genopt. Hierdoor blijft de anti-allergische vulling goed op zijn plek zitten.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van de topper raden we aan een molton te gebruiken. Dit beschermt de topper en vangt het grootste deel transpiratievocht op. Ook is de topper aan alle kanten te beslapen. We adviseren dan ook de topper elke maand te draaien van boven- naar onderkant. Door deze handelingen verlengt u de levensduur van de topper.

De Cinderella splittopper Optimum komt uit de Cinderella boxspring collectie.
Wilt u proefliggen op deze topper? Dat kan in onze winkel.

Dikte

9 cm

Merk

Kern topper

Koudschuim

Antiallergisch

Ja

Tijk wasbaar

Nee

In showroom aanwezig

Ja

Materiaal

Watergel

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom