HomeToppersCinderella toppersCinderella splittopper Primum

Cinderella splittopper Primum

Cinderella splittopper Primum De Primum splittopper is een ideale topper voor mensen die een stevige dikke topper zoeken. De kern van de topper is een stevig koudschuim wat uitstekend ventileert. Een groot voordeel van koudschuim is dat het lang mee gaat en goed warmte kan afvoeren. Daarnaast kan je makkelijk draaien en keren de topper.

Wissen

Cinderella splittopper Primum

De Primum splittopper is een ideale topper voor mensen die een stevige dikke topper zoeken. De kern van de topper is een stevig koudschuim wat uitstekend ventileert.
Een groot voordeel van koudschuim is dat het lang mee gaat en goed warmte kan afvoeren. Daarnaast kan je makkelijk draaien en keren de topper. De tijk van de Cinderella topper is genopt. Hierdoor blijft de anti-allergische vulling goed op zijn plek zitten.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van de topper raden we aan een molton te gebruiken. Dit beschermt de topper en vangt het grootste deel transpiratievocht op. Ook is de topper aan alle kanten te beslapen. We adviseren dan ook de topper elke maand te draaien van boven- naar onderkant. Door deze handelingen verlengt u de levensduur van de topper.

De Cinderella topper Primum komt uit de Cinderella boxspring collectie. Hier zit de topper al standaard bij inbegrepen.
Wilt u proefliggen op deze topper? Dat kan in onze winkel.

Dikte

9 cm

Merk

Kern topper

Koudschuim

Antiallergisch

Ja

Tijk wasbaar

Nee

In showroom aanwezig

Ja

Materiaal

Koudschuim

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom