HomeToppersCinderella toppersCinderella splittopper Summum

Cinderella splittopper Summum

Cinderella splittopper Summum De Summum splittopper is een ideale topper voor mensen die een soepele en ventilerende dikke topper zoeken. De kern van de topper is een Vita Talalay natuurlatex wat uitstekend ventileert. Een groot voordeel van Vita Talalay is dat het heerlijk soepel is en makkelijk aanpast aan het lichaam. Vita Talalay is een

Wissen

Cinderella splittopper Summum

De Summum splittopper is een ideale topper voor mensen die een soepele en ventilerende dikke topper zoeken. De kern van de topper is een Vita Talalay natuurlatex wat uitstekend ventileert.
Een groot voordeel van Vita Talalay is dat het heerlijk soepel is en makkelijk aanpast aan het lichaam. Vita Talalay is een product wat gemaakt wordt van bijna 100% natuurlijk rubbersap en heeft een uitstekende ventilatie. De tijk van de Cinderella topper is genopt. Hierdoor blijft de anti-allergische vulling goed op zijn plek zitten.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van de topper raden we aan een molton te gebruiken. Dit beschermt de topper en vangt het grootste deel transpiratievocht op. Ook is de topper aan alle kanten te beslapen. We adviseren dan ook de topper elke maand te draaien van boven- naar onderkant. Door deze handelingen verlengt u de levensduur van de topper.

De Cinderella splittopper Summum komt uit de Cinderella boxspring collectie.
Wilt u proefliggen op deze topper? Dat kan in onze winkel.

Dikte

9 cm

Merk

Kern topper

Talalay Natuurlatex

Antiallergisch

Ja

Tijk wasbaar

Nee

In showroom aanwezig

Ja

Materiaal

Talalay Natuurlatex

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom