HomeBeddengoedHoofdkussensComfort Hoofdkussen

Comfort Hoofdkussen

Dit kussen is een ideaal en praktisch Comfort-O-Bol hoofdkussen. Door de vulling van Comfort-O-Bol bolletjes is het een kussen wat voor vrijwel iedereen geschikt is. Deze synthetische bolletjes zijn anti-allergisch en wasbaar. Hierdoor heb je altijd een schoon en fris kussen. Daarnaast is het hoofdkussen te doseren. Door de rits aan de zijkant kan de vulling eruit gehaald worden voor een zachter en lager kussen of juist toegevoegd worden voor een dikker en harder kussen.

De afmeting van dit kussen is 60×70 cm en dus geschikt voor alle standaard kussenslopen. De tijk van het kussen is een 100% gebleekt katoenen tijk.

Dit kussen is een ideaal en praktisch Comfort-O-Bol hoofdkussen. Door de vulling van Comfort-O-Bol bolletjes is het een kussen wat voor vrijwel iedereen geschikt is. Deze synthetische bolletjes zijn anti-allergisch en wasbaar. Hierdoor heb je altijd een schoon en fris kussen. Daarnaast is het Comfort hoofdkussen te doseren. Door de rits aan de zijkant kan de vulling eruit gehaald worden voor een zachter en lager kussen of juist toegevoegd worden voor een dikker en harder kussen. Het is aan te raden om het Comfort hoofdkussen vaak op te schudden zodat de vulling goed los van elkaar blijft.

 

Het hoofdkussen is geschikt voor rug- buik en zij slapers.

 

Het hoofdkussen is navulbaar door middel van een rits in de tijk. Hierdoor kan het hoofdkussen naar persoonlijke behoefte worden aangepast. Is het hoofdkussen te dik, dan kan er vulling uitgehaald worden. Is het hoofdkussen na verloop van tijd te plat geworden dan kan er navulling worden toegevoegd. Navulling is apart verkrijgbaar.

 

Comfort-O-Bol
Comfort-O-Bol zijn kleine bolletjes kunstvezel. Dit is een synthetisch product, wasbaar en anti allergisch.

 

De afmeting van dit kussen is 60×70 cm en dus geschikt voor alle standaard kussenslopen. De tijk van het kussen is een 100% gebleekt katoenen tijk.

 

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

Afmeting

60 x 70 cm

Vulling

Comfort-O-Bol

Tijk

100% gebleekt katoen

Anti-Allergie

Ja

Slaaphouding

Zij, buik en rug

Wasvoorschriften

Wasbaar op 40 graden

Materiaal

Synthetisch

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom