HomeBeddengoedDekbeddenDekbed Zenzo Onyx

Dekbed Zenzo Onyx

Tijdelijk 21% KORTING op alle DEKBEDDEN. De korting wordt automatisch verrekend in de winkelwagen.

Wissen

Dekbed Zenzo Onyx

Tijdens onze slaap verandert ons lichaam constant van temperatuur. Afhankelijk van de slaapfase geeft het warmte af, of neemt het warmte op. Dit continue proces van warmteregulatie is vaak de oorzaak van een rusteloze slaap. Het dekbed Zenzo Onyx is ontwikkeld om de overtollige lichaamswarmte op te slaan en – wanneer je lichaam er om vraagt – weer af te geven. Zo ontstaat niet alleen een constante temperatuur van ons lichaam, maar ook een optimale balans tussen lichaam en geest. Naast het Zenzo dekbed is er ook nog het Zenzo hoofdkussen. Net zoals het dekbed reguleert het kussen de temperatuur optimaal en heeft u de hele nacht een fijn slaapcomfort. De opstaande rand zorgt ervoor dat het dekbed luchtig blijft en soepel om het lichaam heen valt, elke nacht weer.

Wilt u advies over dit dekbed? Kom snel langs in onze winkel in Soest of maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

Merk

Vulling

3D-Polarsoft®

Tijk

Bovenzijde: 100% satijn katoen, Onderzijde: 100% Lyocell met Outlast®

Warmteklasse

2

Garantie

2 jaar op fabricagefouten

Wasvoorschrift

Wassen tot 40 graden

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom