HomeBeddengoedDekbedovertrekkenDekbedovertrek Dommelin Bari 508

Dekbedovertrek Dommelin Bari 508

Dekbedovertrek Dommelin Bari 508 Details Het dekbedovertrek Bari van Dommelin is een modern dekbedovertrek set met een wafelmotief en een stijlvolle bies. Het dekbedovertrek is geweven in een 200 threadcount percal katoen en is afgewerkt met een bijbehorende bies. De achterkant van het overtrek is volledig fijn geweven katoen. Bij alle overtrekken zitten één of

Wissen

Dekbedovertrek Dommelin Bari 508

Details

Het dekbedovertrek Bari van Dommelin is een modern dekbedovertrek set met een wafelmotief en een stijlvolle bies. Het dekbedovertrek is geweven in een 200 threadcount percal katoen en is afgewerkt met een bijbehorende bies. De achterkant van het overtrek is volledig fijn geweven katoen. Bij alle overtrekken zitten één of twee bijpassende kussenslopen in de maat 60x70cm. Kies de mooiste kleurcombinatie en stijl uw slaapkamer helemaal af. Het dekbedovertrek Bari 508 is in de kleurcombinatie Ecru-Brons-Leem.

Garantie

Op het Dommelin hoeslaken zit 1 jaar garantie.

 

Kleur

Ecru-Brons-Leem (kleur 508)

Garantie

1 jaar

Materiaal stof

100% Percaline katoen

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Droogvoorschrift

Hangend laten drogen

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom