HomeBeddengoedHoeslakensDommelin hoeslaken Flanel

Dommelin hoeslaken Flanel

Het Dommelin flanellen hoeslaken is gemaakt is van los gesponnen garens die fijn geweven zijn van 100% geruwde katoen. Flanel voelt heerlijk zacht en warm aan.

Het Shizu Perkal hoeslaken van Kayori is een kwalitatief zeer hoogwaardig hoeslaken. Het Shizu perkal hoeslaken is gemaakt van 100% Fairtrade katoen perkal. Het hoeslaken voelt heerlijk glad aan, doordat er gebruik is gemaakt van de fijnste garens en heeft een matglanzende uitstraling. Door het elastiek rondom het Shizu hoeslaken zit het hoeslaken altijd goed. Het Kayori Shizu hoeslaken is geschikt voor alle matrassen tot 35cm hoog.

Wissen

Dommelin hoeslaken Flanel

Details

Het Dommelin flanellen hoeslaken is gemaakt is van los gesponnen garens die fijn geweven zijn van 100% geruwde katoen. Flanel voelt heerlijk zacht en warm aan. Door de hoekhoogte van 30 cm en de afwerking met rondom elastiek passen de hoeslakens om matrassen tot 25 cm hoog.

Garantie

Op het Dommelin hoeslaken zit 1 jaar garantie.

 

Garantie

1 jaar

Materiaal stof

Flanel katoen

Hoogte

30 cm

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom