HomeBeddengoedDommelin Hoeslaken Satijn Topper 300TC

Dommelin Hoeslaken Satijn Topper 300TC

Dit mooie hoeslaken van Dommelin is gemaakt van 100% Katoen Satijn. Katoen Satijn heeft een erg mooie duurzame kwaliteit. De stof wordt wordt speciaal geweven zodat er een mooie glanzende stof ontstaat wat een erg luxe uitstraling creëert.

Wissen

Dommelin Hoeslaken Satijn Topper 300TC

Dit mooie hoeslaken van Dommelin is gemaakt van 100% Katoen Satijn. Katoen Satijn heeft een erg mooie duurzame kwaliteit. De stof wordt wordt speciaal geweven zodat er een mooie glanzende stof ontstaat wat een erg luxe uitstraling creëert. Daarnaast zorgt de weving ook voor een heerlijk zacht en soepel gevoel en een kwaliteit waardoor de kracht van het hoeslaken lang in stand blijft. In de warme periodes blijft het hoeslaken heerlijk koel. Met de hoekhoogte van 14cm met daarbij rondom elastiek kunt u het hoeslaken gemakkelijk om uw toppers laten passen tot 10cm. Het hoeslaken valt iets ruimer als u het uit de verpakking haalt. Dit komt omdat het katoenen hoeslaken altijd iets krimpt na de eerste wasbeurten.

Garantie

Op het Dommelin hoeslaken zit 1 jaar garantie.

 

Garantie

1 jaar

Hoogte

14 cm

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Matras hoogte

Op matrassen tot 25cm.

Materiaal

100% Katoen-Satijn

Draaddichtheid

300TC

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom