HomeBeddengoedDommelin molton stretch Deluxe topper

Dommelin molton stretch Deluxe topper

Moltons bieden dus een noodzakelijke bescherming van je matras. Hoe dikker de molton hoe meer vocht er opgenomen kan worden en je matras dus beter beschermt wordt. De Dommelin molton stretch Deluxe is maar liefst 320 gram/m2. Door de stretch in de molton past deze altijd mooi strak om de topper.

Wissen

Dommelin molton stretch Deluxe topper

Een goed matras is de basis voor een gezonde nachtrust. Het is geen kleine aanschaf want je wilt zo lang mogelijk van je matras genieten. Veel mensen realiseren zich niet dat een matrasbeschermer de levensduur van een matras aanmerkelijk kan verlengen.

Heel bepalend voor die duurzaamheid is de mate vocht die het te verwerken krijgt. Gemiddeld verliest een mens een halve liter vocht per nacht. Matrasbeschermers zorgen voor extra opname en zijn ook weer gemakkelijk te wassen. Wel zo hygiënisch. Gebruik dus altijd een goede molton voor het beste resultaat.

Moltons bieden dus een noodzakelijke bescherming van je matras. Hoe dikker de molton hoe meer vocht er opgenomen kan worden en je matras dus beter beschermt wordt. De Dommelin molton stretch Deluxe is maar liefst 320 gram/m2. Door de stretch in de molton past deze altijd mooi strak om het topmatras.

Met de Dommelin molton Deluxe bescherm je het matras dus optimaal tegen transpiratie en . De hoekhoogte van de molton is standaard 20cm. Dit betekend dat het geschikt is voor toppers die maximaal 15cm hoog zijn.

De molton kan op 60 graden gewassen worden en in de droger op lage temperaturen.
Belangrijk: De molton krimpt altijd ietsjes. Daarom is het belangrijk de molton voor het eerste gebruik altijd even te wassen.

 

Merk

Materiaal

80% katoen / 20% polyamide

Dikte

320gr/m2

Garantie

1 jaar

Wasvoorschrift

Tot 60 graden wasbaar

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom