HomeBeddenVouwbeddenDouble Bed spiraalbodem

Double Bed spiraalbodem

Double Bed Dit Double bed, oftewel onderschuifbed is een ideale ruimtebesparende oplossing voor als vrienden of familie blijft slapen of als vast logeerbed. Het onderschuifbed is gemaakt  van een dwarsgespannen spiraalbodem in de kleur zwart. Het bed bestaat uit twee delen. Een vast boven bed en een een inklapbaar onderbed voorzien van zwenkwielen, zodat u

Wissen

Double Bed

Dit Double bed, oftewel onderschuifbed is een ideale ruimtebesparende oplossing voor als vrienden of familie blijft slapen of als vast logeerbed. Het onderschuifbed is gemaakt  van een dwarsgespannen spiraalbodem in de kleur zwart. Het bed bestaat uit twee delen. Een vast boven bed en een een inklapbaar onderbed voorzien van zwenkwielen, zodat u deze gemakkelijk kunt verrijden. De maximale matrashoogte voor het onderbed is ongeveer 22cm. Het onderschuifbed is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Bestel direct voordelig 2 matrassen.

Als u in combinatie met dit onderschuifbed 2 matrassen mee besteld, kunnen wij u deze extra voordelig aanbieden. Een ideaal matras voor op het Double bed is het Nero matras. Dit is een stevig en ventileren koudschuim matras, met een wasbare tijk.

Comfortschuim matras

Het comfortschuim matras is met name vanwege zijn prijs/kwaliteitsverhouding een populair matras. De gemiddeld levensduur van een comfortschuim matras is ca. 8-10 jaar bij intensief gebruik.

Afmeting

90/200

Materiaal

Dwarsgespannen RVS spiraal

Bezorging

Gratis

Type matras

Nero comfortschuim matras 18cm

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom