HomeMatrassen1 persoons matrassenNero Koudschuim matras

Nero Koudschuim matras

Nero koudschuim matras is een comfortabel koudschuim matras wat is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige koudschuim HR40 met een redelijk stevig comfort. Het matras zorgt voor een goede ondersteuning door de puntelasticiteit en veerkracht van het koudschuim.

Wissen

Nero koudschuim matras is een comfortabel koudschuim matras wat is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige koudschuim HR40 met een redelijk stevig comfort. Het matras zorgt voor een goede ondersteuning door de puntelasticiteit en veerkracht van het koudschuim. Door de open celstructuur kan het Nero koudschuim matras uitstekend vocht afvoeren en warmte goed isoleren.

Goed om te weten is dat het matras beslaapbaar is tot 100 kilogram. Het matras is aan alle kanten te beslapen en ideaal voor kinderen of als logeermatras. De tijk van het matras is afritsbaar en wasbaar. Door het gebruik van een molton bescherm je jouw matras nog beter en verleng je daarmee ook de levensduur. Dit is zeker aan te raden om te gebruiken.

Wilt u proefliggen op dit matras of heb je hulp nodig via de telefoon? Kom snel langs in onze winkel in Soest of maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

Hoogte

16 cm

Matras kern

Volledig koudschuim

Materiaal tijk

200 gr dubbeldoek

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja

Handvatten

Nee

Geschikt voor de volgende bedbodems

Handverstelbare bodems, Verstelbare bodems, Vlakke bodems

Bezorging

Gratis

Garantie

5 jaar

Omruilgarantie

60 dagen

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom