HomeToppersEastborn toppersEastborn comfortschuim splittopper

Eastborn comfortschuim splittopper

Eastborn logo

Eastborn comfortschuim splittopper

Details

De Eastborn comfort splittopper comfortschuim is de ideale topper om extra comfort aan uw matras toe te voegen. Daarnaast neemt het de naad tussen 2 matrassen weg, voor nog meer ligcomfort. Bij het hoofdeinde zit een split van ca. 85cm, ideaal voor elektrisch verstelbare boxsprings. De kern van het topmatras is een comfortschuim. Een wat steviger schuim wat goed ventileert en koel aanvoelt. Het Eastborn comfortschuim topmatras is op alle kanten te beslapen.

Wissen

Eastborn comfortschuim splittopper

Details

De Eastborn comfort splittopper comfortschuim is de ideale topper om extra comfort aan uw matras toe te voegen. Daarnaast neemt het de naad tussen 2 matrassen weg, voor nog meer ligcomfort. Bij het hoofdeinde zit een split van ca. 85cm, ideaal voor elektrisch verstelbare boxsprings. De kern van het topmatras is een comfortschuim. Een wat steviger schuim wat goed ventileert en koel aanvoelt. Het Eastborn comfortschuim topmatras is op alle kanten te beslapen. Hierdoor verlengt u de levensduur van de Eastborn splittopper en worden alle zijdes evenredig belast.

Alle toppers van Eastborn hebben een luxe tijk (hoes) voorzien van een ventilerend Airmax met een doorstikking van Fresssh! fibre. Doordat de tijk van de topper ook afritsbaar is kan de tijk eventueel gewassen worden tot 60 graden. Het is aan te raden om dit zo min mogelijk te doen en het liefst op 30 tot 40 graden. Ook maakt de topper gebruik van de Sensity technologie. De stretchstof is behandeld met Probiotica. Dit zorgt op een natuurlijke wijze dat uw Eastborn topmatras fris en hygiënisch blijft.

 

Garantie

Op uw Eastborn splittopper zit 2 jaar volledige garantie, met uitzondering van ligplek vorming. Zo bent u zeker dat u een kwaliteitstopper koopt. Bij aanschaf van de topper ontvangt u een Eastborn garantieboekje met daarin alle informatie over de topper.

 

Onderhoud

Het is aan te raden om uw Eastborn comfortschuim splittopper in de eerste periode om de 2 weken te keren. Dit mag van hoofd- naar voeteind en van boven- naar onderkant. Zo gebruikt u uw topmatras optimaal. We raden af om uw topper te stofzuigen. De probiotica kan haar werking verliezen door het stofzuigen. Het gebruik van een goede molton is erg aan te raden. Hierdoor beschermt u uw topper optimaal en verlengt u de levensduur. We hebben speciale moltons die voor toppers of splittoppers geschikt zijn met een lage hoekhoogte zodat deze goed aansluit.

Antiallergisch

Ja

Bezorging

Gratis

Dikte

8 cm

Kern topper

Comfortchuim, Koudschuim

Materiaal tijk

Elastisch border tijk met Airmax border, doorstikt met Fresssh! fibre, Sensity behandeling

Tijk afritsbaar

Ja

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Garantie

2 jaar

Merk

Materiaal

Koudschuim

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom