HomeToppersEastborn toppersEastborn latex topper

Eastborn latex topper

Eastborn logo

Eastborn latex topper

Details

De Eastborn comfort topper latex is de ideale topper om extra comfort aan uw matras toe te voegen. Daarnaast neemt het de naad tussen 2 matrassen weg, voor nog meer ligcomfort. Vanaf de breedte 160cm is de topper ook in een splitvariant te leveren. Ideaal voor elektrisch verstelbare boxsprings. De kern van het topmatras is een latex. Een soepel en elastisch natuurrubber wat enorm goed ventileert en soepel aanvoelt. Ideaal voor rug- en zijslapers, doordat de topper goed en makkelijk mee vormt met het lichaam. Het Eastborn latex topmatras is op alle kanten te beslapen.

 

Wissen

Eastborn latex topper

Details

De Eastborn comfort topper latex is de ideale topper om extra comfort aan uw matras toe te voegen. Daarnaast neemt het de naad tussen 2 matrassen weg, voor nog meer ligcomfort. Vanaf de breedte 160cm is de topper ook in een splitvariant te leveren. Ideaal voor elektrisch verstelbare boxsprings. De kern van het topmatras is een latex. Een soepel en elastisch natuurrubber wat enorm goed ventileert en soepel aanvoelt. Ideaal voor rug- en zijslapers, doordat de topper goed en makkelijk mee vormt met het lichaam. Het Eastborn latex topmatras is op alle kanten te beslapen. Hierdoor verlengt u de levensduur van de Eastborn topper en worden alle zijdes evenredig belast.

Alle toppers van Eastborn hebben een luxe tijk (hoes) voorzien van een ventilerend Airmax met een doorstikking van Fresssh! fibre. Doordat de tijk van de topper ook afritsbaar is kan de tijk eventueel gewassen worden tot 60 graden. Het is aan te raden om dit zo min mogelijk te doen en het liefst op 30 tot 40 graden. Ook maakt de topper gebruik van de Sensity technologie. De stretchstof is behandeld met Probiotica. Dit zorgt op een natuurlijke wijze dat uw Eastborn topmatras fris en hygiënisch blijft.

 

Garantie

Op uw Eastborn topper zit 2 jaar volledige garantie, met uitzondering van ligplek vorming. Zo bent u zeker dat u een kwaliteitstopper koopt. Bij aanschaf van de topper ontvangt u een Eastborn garantieboekje met daarin alle informatie over de topper.

 

Onderhoud

Het is aan te raden om uw Eastborn latex topper in de eerste periode om de 2 weken te keren. Dit mag van hoofd- naar voeteind en van boven- naar onderkant. Zo gebruikt u uw topmatras optimaal. We raden af om uw topper te stofzuigen. De probiotica kan haar werking verliezen door het stofzuigen. Het gebruik van een goede molton is erg aan te raden. Hierdoor beschermt u uw topper optimaal en verlengt u de levensduur. We hebben speciale moltons die voor toppers of splittoppers geschikt zijn met een lage hoekhoogte zodat deze goed aansluit.

Antiallergisch

Ja

Bezorging

Gratis

Dikte

8 cm

Kern topper

Latex

Materiaal tijk

Elastisch border tijk met Airmax border, doorstikt met Fresssh! fibre, Sensity behandeling

Tijk afritsbaar

Ja

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Garantie

2 jaar

Merk

Materiaal

Latex

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom