HomeMatrassenPocketveer matrassenErgo Pocket Latex

Ergo Pocket Latex

Ergo Pocket Latex Het Ergo Pocket Latex matras is een ideaal pocketveermatras voor bijna iedereen. Door de 7-zone interactieve hoog-laag pocketveer, vormt het matras zich volledig naar uw lichaam. Met name de soepelere heup- en schouderzone zorgen voor een aangenaam comfort. Doordat de pocketveren afgewisseld worden met hogere en lagere veren, kan u zich heel

Wissen

Ergo Pocket Latex

Het Ergo Pocket Latex matras is een ideaal pocketveermatras voor bijna iedereen. Door de 7-zone interactieve hoog-laag pocketveer, vormt het matras zich volledig naar uw lichaam. Met name de soepelere heup- en schouderzone zorgen voor een aangenaam comfort. Doordat de pocketveren afgewisseld worden met hogere en lagere veren, kan u zich heel makkelijk omdraaien op het matras. De afdeklaag van het matras is een latex, een natuurrubber. Latex heeft een uitstekend ventilerend vermogen en zorgt voor een wat soepeler comfort. Het matras is ook leverbaar met een wat stevigere koudschuim afdeklaag. De comfortlaag zit zowel aan de boven- als onderkant van het matras. Hierdoor kan het matras aan alle kanten beslapen worden. Door het matras eens in de drie maanden te draaien verlengt u de levensduur van het matras.

Damasten tijk

De tijk van het Ergo Pocket Latex matras is gemaakt van damast. De voordelen van damast zijn enorm. Het zorgt ervoor dat lichaamswarmte goed gereguleerd wordt en neemt ook uitstekend vocht op. Verder is het matras opgevuld met 200 grams/m2 Fiberfill. Dit zijn anti-allergische watten die ook tegelijkertijd een goede ventilatie geven.

Ervaar het matras zelf is onze showroom of neem contact op met één van onze adviseurs om een afspraak te maken.

Afmetingen90 × 200 × 24 cm
Merk

Matras hoogte

24cm

Aantal comfortzones

7 comfortzones

Matras kern

hoog-laag pocketveer

Matras afdeklaag

Latex met jute drukverdeler

Hardheid

Medium, Stevig, Soft

Tijk

Luxe damast, doorstikt met Fiberfill

Tijk afritsbaar

Nee

Tijk wasbaar

Nee

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom