HomeBeddengoedHoofdkussensErgo Supreme Hoofdkussen

Ergo Supreme Hoofdkussen

Zonesysteem voorzien schouderuitsparing. Door dit ingenieuze zonesysteem kantelt het hoofd naar achteren. Hierdoor worden nekwervels optimaal ondersteund in de natuurlijke houding, komen zenuwbanen tot rust en liggen de luchtwegen vrij. De schouderuitsparing geeft bij zijligging een behaaglijk gevoel. Nare tochtbanen in de nek worden zo voorkomen.

Wissen

Ergo Supreme Hoofdkussen

 

Ergo Supreme Hoofdkussen 100% Natuurrubber gezondheidskussen met speciaal geconstrueerde ingebouwde nekondersteuning.

 

Zonesysteem voorzien schouderuitsparing. Door dit ingenieuze zonesysteem kantelt het hoofd naar achteren. Daarom worden de nekwervels optimaal ondersteund in de natuurlijke houding, komen zenuwbanen eerst tot rust en liggen de luchtwegen vrij. De schouderuitsparing geeft bij zijligging een behaaglijk gevoel. Nare tochtbanen in de nek worden zo voorkomen. Vervolgens bij rugligging komt het hoofd in een stabiele ligging over de nekzone te liggen. Weliswaar valt het hoofd, ook bij een totale spierontspanning, nooit opzij.

 

Bovendien is het kussen voor rug- als zijslapers geschikt. Anti-allergisch en stofvrij. Keerbaar door de symmetrische vormgeving.

 

Afmeting 40x60cm.
De afmeting van het Ergo Supreme gezondheidskussen is: –    met name geschikt in combinatie met matrassen die voorzien zijn van een schouder comfortzone. Deze beginnen doorgaans 40cm vanaf het hoofdeinde. –    uitermate geschikt voor langere personen. Door de kortere afmeting wordt er meer ruimte gecreëerd in het bed. Kussensloopmaat 50x70cm.

 

Gebreide Bamboe tijk. Door de elastische gebreide structuur van de tijk past het Ergo Supreme kussen zich extra aan, aan de contouren van nek en hoofd. De tijk van Ergo Supreme is namelijk afritsbaar en wasbaar.

 

De Ergo Supreme Hoofdkussen is leverbaar in 9, 12 en 14 cm

 

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

 

 

Hoogte

9 cm, 12 cm, 14 cm

Materiaal

Natuurlatex

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom