HomeMatrassenTraagschuim matrassenFusion Intense

Fusion Intense

Fusion Intense Het matras Fusion Intense is een uitstekend hybride matras. Het Intense matras is opgebouwd uit verschillende lagen schuim met zowel ondersteunende als drukverlagende schuimen. Door deze verschillende schuimlagen op de juiste manier te combineren ervaart u de beste ondersteuning die nodig is met een heerlijk comfort. Dit matras maakt geen gebruik van pocketveren,

Wissen

Fusion Intense

Het matras Fusion Intense is een uitstekend hybride matras. Het Intense matras is opgebouwd uit verschillende lagen schuim met zowel ondersteunende als drukverlagende schuimen. Door deze verschillende schuimlagen op de juiste manier te combineren ervaart u de beste ondersteuning die nodig is met een heerlijk comfort. Dit matras maakt geen gebruik van pocketveren, maar van een gezoneerd schuim. De kern van het matras is 14cm dik Megapur HR schuim. Dit schuim is van een bijzonder goede kwaliteit en is daarnaast op 7 zones ingesneden. Met name de schouderzone is extra soepel hierdoor, wat het matras ideaal maakt voor onder andere zijslapers.

3 comfortlagen

Uniek aan het Fusion Intense matras zijn de drie verschillende comfortlagen. De onderste comfortlaag is een 4cm drukverlagend traagschuim. Dit schuim vormt zich naar het lichaam en geeft een drukverlagende ondersteuning. De comfortlaag hierboven is een 4cm duurzame Pulse Latex. Dit soepele materiaal zorgt dat u direct comfortabel ligt en zorgt voor een aangenaam slaapklimaat. De bovenste laag en dus de toplaag, is een 2cm hypersoft Flofom schuim. Dit ingenieuze schuim geeft geen extra ondersteuning, maar wel een heerlijk aangenaam gevoel als u in bed stapt.

Voordelen

De voordelen van dit matras zijn enorm. De combinatie van verschillende comfortlagen en een ondersteunende kern zorgen voor een uitstekende ondersteuning. Door het drukverlagend traagschuim en de diep ingesneden schouderzone kan de schouder moeiteloos wegzakken in de soepele schouderzone, waardoor een slapende arm verleden tijd is. Doordat er een hoog aanpassingsvermogen en geen tegendruk van een pocketveer aanwezig is in het matras kunnen u spieren optimaal tot rust komen.

Ervaar het matras zelf is onze showroom of neem contact op met één van onze adviseurs om een afspraak te maken.

Afmetingen90 × 200 × 24 cm
Merk

Matras hoogte

24cm

Aantal comfortzones

7 comfortzones

Matras kern

14cm Megapur HR, 4cm Pulse latex met 2cm Flofom, 4cm visco-elastisch schuim

Hardheid

Medium, Soft

Tijk

Bi-elastische dubbeldoekhoes

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom