HomeBeddengoedHoeslakens splittopperHoeslaken Jersey Supreme splittopper

Hoeslaken Jersey Supreme splittopper

Het Jersey Supreme hoeslaken van VanDijck is een kwalitatief zeer hoogwaardig hoeslaken. Het Jersey Supreme hoeslaken is gemaakt van 95% katoen en 5% Lycra®. Het hoeslaken heeft een finishing van Aloë Vera voor een extra softe touch. De Jersey Supreme heeft een uitstekende pasvorm doordat er rondom het hoeslaken elastiek is bevestigd. Het hoeslaken pilt niet en is strijk- en kreukvrij.

Wissen

VanDijck Hoeslaken Jersey Supreme (splittopper)

 

Details

Het Jersey Supreme splittopper hoeslaken van VanDijck is een kwalitatief zeer hoogwaardig hoeslaken. Het Jersey Supreme hoeslaken is gemaakt van 95% katoen en 5% Lycra®. Het hoeslaken heeft een finishing van Aloë Vera voor een extra softe touch. De Jersey Supreme heeft een uitstekende pasvorm doordat er rondom het hoeslaken elastiek is bevestigd. Het hoeslaken pilt niet en is strijk- en kreukvrij. Door de hoek van 15cm past deze perfect om alle splittoppers.

 

Garantie

Op het Jersey Supreme hoeslaken zit 1 jaar garantie.

Garantie

1 jaar

Hoogte

15 cm

Dikte

235 gr/m2

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Materiaal

Jersey, 95% katoen, 5% lycra

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom