HomeBeddengoedHoofdkussensInventio Hoofdkussen

Inventio Hoofdkussen

Dit kussen heeft een unieke nekondersteuning. Hoe je dit kussen ook draait of keert. Het Inventio hoofdkussen geeft altijd hetzelfde comfort en dezelfde ondersteuning.

Wissen

Het hoofdkussen Inventio is een natuurlatex ergonomisch kussen. Zowel aan de voorkant als achterkant van het kussen zit een schouderuitsparing. Deze uitsparing is rond uitgesneden. Het Inventio hoofdkussen geeft hierdoor een perfecte aansluiting in de nekholte tijdens de zij- en rugligging. Maar ook als je op de rug wilt liggen biedt dit kussen de oplossing voor nekklachten.

Perfecte schouderuitsparing

De latex  bij de schouderuitsparingen iets steviger dan het midden-vlak. Je ligt dus met het hoofd iets in het kussen terwijl je alle ondersteuning ervaart die je nodig hebt, De dieptemaat van het kussen is 40 cm. Je ligt dus tijdens het slapen met de schouder precies in de schoudercomfortzone van de betere slaapsystemen.

 

Welke keuze?

Natuurlijk zijn er factoren die van invloed zijn op wat voor jou de beste keuze is. Zo zal de breedte van jouw schouders en de stevigheid van jouw matras bepalend zijn. Dit ergonomisch natuurlatex hoofdkussen bestaat in drie hoogtematen,  te weten 9, 12 en 14 cm. Welke jij nu precies nodig hebt is afhankelijk van de breedte van de schouderpartij. Welke hoogte de juiste keuze is? Vraag altijd om een goed advies. Wij zijn er voor om je te helpen de juiste keuze te maken.

 

De tijk

De luxe dubbel-doeks-hoes noemen we ook wel de tijk. Deze tijk voelt zeer soepel aan en is wasbaar op 40°C. Altijd makkelijk dat je het hoesje van je kussen gemakkelijk kunt reinigen en hierdoor weer op een fris kussen kunt slapen. Doordat de rits op de lange zijde is geplaatst is het afhalen van het tijkje werkelijk een fluitje van een cent.

Afmeting

40×60

Hoogte

9 cm, 12 cm, 14 cm

Materiaal

Natuurlatex

Tijk

100% dubbel doeks katoen

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom