HomeBeddengoedHoofdkussensKapok Hoofdkussen

Kapok Hoofdkussen

Kapok Hoofdkussen is een ideaal en praktisch hoofdkussen. Door de vulling van kapok van de kapokplant is het een 100% natuurlijk hoofdkussen. Kapok komt uit de noot van een kapokboom en wordt ook wel plantendons genoemd. Dit materiaal heeft een open vezel waardoor het kussen een optimale vochtregulatie en ventilatie heeft. Door de rits aan de zijkant kan de vulling eruit gehaald worden voor een zachter en lager kussen of juist toegevoegd worden voor een dikker en harder kussen.

Kapok Hoofdkussen is een ideaal en praktisch hoofdkussen. Door de vulling van kapok van de kapokplant is het een 100% natuurlijk hoofdkussen. Kapok komt uit de noot van een kapokboom en wordt ook wel plantendons genoemd. Dit materiaal heeft een open vezel waardoor het kussen een optimale vochtregulatie en ventilatie heeft. Door de rits aan de zijkant kan de vulling eruit gehaald worden voor een zachter en lager kussen of juist toegevoegd worden voor een dikker en harder kussen. Het is aan te raden om het kussen vaak op te schudden zodat de vulling goed los van elkaar blijft.

 

Kapok is een product van de kapokboom. Uit de rijpe vruchten van de kapokboom vormt zich een pluk zachte vezels , die bestaat uit de haren op de zaden. Deze vezels worden onder meer gebruikt als vulling voor kussens en vesten. Kapok is een materiaal dat zelfreinigend is. Dit betekent dat je een kapok kussen niet hoeft te wassen. Enkel opschudden, luchten en af en toe een zonnebad geven is voldoende

 

De afmeting van dit kussen is 60×70 cm en dus geschikt voor alle standaard kussenslopen. De tijk van het kussen is een 100% ongebleekt katoenen tijk.

 

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

Afmeting

60 x 70 cm

Merk

Slaapspecialist van Ellen

Vulling

kapok

Tijk

100% ongebleekt katoen

Anti-Allergie

nee

Slaaphouding

Zij, buik en rug

Wasvoorschriften

Niet wasbaar

Garantie

1 jaar

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom