HomeMatrassenPocketveer matrassenKreamat matras Mobispring

Kreamat matras Mobispring

Kreamat matras Mobispring Matras met zeven verschillende zones Het nieuwste matras in de serie van het Belgische merk Kreamat is het Mobispring matras. Dit unieke matras heeft een hele hoge punt-elasticiteit. Elk pocketveertje zit los verpakt en heeft een losse toplaag aan de pocket vast. Hierdoor kan elke veer samen met de comfortabele koudschuim toplaag

  • Fabrieksgarantie 5 jaar
  • Gratis bezorging
Wissen

Kreamat matras Mobispring

Matras met zeven verschillende zones

Het nieuwste matras in de serie van het Belgische merk Kreamat is het Mobispring matras. Dit unieke matras heeft een hele hoge punt-elasticiteit. Elk pocketveertje zit los verpakt en heeft een losse toplaag aan de pocket vast. Hierdoor kan elke veer samen met de comfortabele koudschuim toplaag individueel reageren en aanpassen aan het lichaam. Het Mobispring matras is verdeeld in 7 zones voor een perfecte ondersteuning aan het lichaam. Zo heeft de schouderzone extra soepelheid, maar de lendenen krijgen juist weer iets meer tegendruk. Door deze combinatie van verschillende hardheden in één matras krijgt elk lichaam de juiste tegendruk.

Hybride Pocketveer over de volledige breedte

De ondersteuning is voor een belangrijk deel te danken aan de Side-to-Side pocketveer die gebruikt word. Doordat de pocketveer helemaal doorloopt van rand tot rand geeft het matras volledige ondersteuning. Een veersysteem die zich makkelijk aanpast en ideaal is voor rug- en zijslapers. Deze vering in het Kreamat Mobispring matras is bovendien thermisch gehard. Zo ben je voor een langere tijd verzekerd van een perfecte ondersteuning, waardoor je lichaam heerlijk ontspant en je ‘s morgens fris en uitgerust opstaat.

Tencel dubbeldoek tijk

Kenmerkend voor het Kreamat Mobispring matras is de mooie elastische tijk. De elastisch katoenen breistof past zich makkelijk aan het veren van de pocketveer. Daarnaast is de tijk anti bacterieel, schimmel en huisstofmijt werend. De tijk is wasbaar tot 40 graden.

Unieke HR60 koudschuim afdeklaag

De matrassen worden alleen aan de bovenkant afgedekt. Hierdoor hoeft het matras alleen maar van hoofd- naar voeteinde gedraaid worden. De afdeklaag van een uiterst soepele en goed ventilerende koudschuim HR60. Een schuim met een lange levensduur wat zorgt voor een heerlijk slaapklimaat. De afdeklaag bestaat niet uit één grote plaat koudschuim, maar uit allemaal klein uitgesneden en verpakte blokjes schuim die op de veer zijn geplakt. Hierdoor kan elke veer uitzonderlijk hoge ondersteuning en aanpassing geven.

 

Merk

Hardheid

Firm, Medium

Hoogte

27cm

Matras kern

Side-to-side pocketveer

Matras afdeklaag

HR60 koudschuim

Aantal comfortzones

7 comfortzones

Tijk

Bi-elastische dubbeldoekhoes

Antiallergisch

Ja

Tijk wasbaar

Ja

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom