HomeMatrassenPocketveer matrassenKreamat matras Sparta 24

Kreamat matras Sparta 24

Kreamat matras Sparta 24 Matras met zeven verschillende zones Met Sparta 24 matras van het Belgische merk Kreamat is opgedeeld in zeven verschillende zones. Deze zones zorgen dat je lichaam op de verschillende drukpunten de juiste ondersteuning krijgt. Zo heeft de schouderzone extra soepelheid, maar de lendenen krijgen de juiste tegendruk. Door deze combinatie van

  • Fabrieksgarantie 5 jaar
  • Gratis bezorging
Wissen

Kreamat matras Sparta 24

Matras met zeven verschillende zones

Met Sparta 24 matras van het Belgische merk Kreamat is opgedeeld in zeven verschillende zones. Deze zones zorgen dat je lichaam op de verschillende drukpunten de juiste ondersteuning krijgt. Zo heeft de schouderzone extra soepelheid, maar de lendenen krijgen de juiste tegendruk. Door deze combinatie van verschillende hardheden in één matras krijgt elk lichaam de juiste tegendruk.

Zweedse pocketveer

De perfecte ondersteuning is voor een belangrijk deel te danken aan het unieke Zweedse pocketveer interieur. Deze vering in het Kreamat Sparta 24 matras is bovendien thermisch gehard. Zo ben je voor een langere tijd verzekerd van een perfecte ondersteuning, waardoor je lichaam heerlijk ontspant en je ‘s morgens fris en uitgerust opstaat.

Luxe tijk

Kenmerkend voor het Kreamat Sparta matras is de innovatieve matrasstof. De elastisch katoenen breistof past zich makkelijk aan het veren van de pocketveer. Daarnaast heeft de tijk een JMAC behandelijk. Deze behandeling zorgt dat het anti bacterieel, schimmel en huisstofmijt is. Ook heeft de tijk een finish van Thermogel. Hierdoor reguleert de tijk de lichaamswarmte optimaal en zorgt dit voor een fijn slaapklimaat.

Latex+ afdeklaag

De matrassen worden aan boven- en onderkant afgedekt met de unieke Latex+ a comfort laag. Dit geeft een heerlijk soepel en comfortabel gevoel. De Latex+ technologie heeft een homogene celstructuur en ventileert goed. Daarnaast zorgt de juiste combinatie van natuurlatex en de Sonocore technologie dat de afdeklaag uiterst duurzaam en milieuvriendelijk is.

 

Merk

Hardheid

Xfirm, Firm, Medium, Soft

Hoogte

24 cm

Matras kern

7-zone Zweedse thermisch geharde pocketveer

Matras afdeklaag

Latex+

Aantal comfortzones

7 comfortzones

Tijk

Elasisch katoen met JMAC anti-bacteriele behandeling en Thermogel finish

Antiallergisch

Ja

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom