HomeMatrassenPocketveer matrassenKreamat matras Sparta 28

Kreamat matras Sparta 28

Kreamat matras Sparta 28 Matras met zeven verschillende zones Met Sparta 28 matras van het Belgische merk Kreamat is opgedeeld in zeven verschillende zones. Deze zones zorgen dat je lichaam op de verschillende drukpunten de juiste ondersteuning krijgt. Zo heeft de schouderzone extra soepelheid, maar de lendenen krijgen de juiste tegendruk. Door deze combinatie van

  • Fabrieksgarantie 5 jaar
  • Gratis bezorging
Wissen

Kreamat matras Sparta 28

Matras met zeven verschillende zones

Met Sparta 28 matras van het Belgische merk Kreamat is opgedeeld in zeven verschillende zones. Deze zones zorgen dat je lichaam op de verschillende drukpunten de juiste ondersteuning krijgt. Zo heeft de schouderzone extra soepelheid, maar de lendenen krijgen de juiste tegendruk. Door deze combinatie van verschillende hardheden in één matras krijgt elk lichaam de juiste tegendruk. Anders dan het Sparta 24 matras heeft het Sparta 28cm een extra dikke comfortlaag. Hierdoor heeft u een nog luxer en comfortabeler matras.

Zweedse pocketveer

De perfecte ondersteuning is voor een belangrijk deel te danken aan het unieke Zweedse pocketveer interieur. Deze vering in het Kreamat Sparta 28 matras is bovendien thermisch gehard. Zo ben je voor een langere tijd verzekerd van een perfecte ondersteuning, waardoor je lichaam heerlijk ontspant en je ‘s morgens fris en uitgerust opstaat.

Luxe tijk

Kenmerkend voor het Kreamat Sparta matras is de innovatieve matrasstof. De elastisch katoenen breistof past zich makkelijk aan het veren van de pocketveer. Daarnaast heeft de tijk een JMAC behandelijk. Deze behandeling zorgt dat het anti bacterieel, schimmel en huisstofmijt is. Ook heeft de tijk een finish van Thermogel. Hierdoor reguleert de tijk de lichaamswarmte optimaal en zorgt dit voor een fijn slaapklimaat.

Latex+ afdeklaag

De matrassen worden aan boven- en onderkant afgedekt met de unieke Latex+ a comfort laag. Dit geeft een heerlijk soepel en comfortabel gevoel. De Latex+ technologie heeft een homogene celstructuur en ventileert goed. Daarnaast zorgt de juiste combinatie van natuurlatex en de Sonocore technologie dat de afdeklaag uiterst duurzaam en milieuvriendelijk is. De afdeklaag is zowel een de boven- als onderkant 2cm dikker dan de Sparta 24cm. Zo past het matras zich nog beter aan op uw lichaam en ervaart u een nog royaler comfort.

 

Merk

Hardheid

Xfirm, Firm, Medium, Soft

Hoogte

28cm

Matras kern

7-zone Zweedse thermisch geharde pocketveer

Matras afdeklaag

Latex+

Aantal comfortzones

7 comfortzones

Tijk

Elasisch katoen met JMAC anti-bacteriele behandeling en Thermogel finish

Antiallergisch

Ja

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom