HomeBeddengoedHoofdkussensKussenmolton 60×70 (2 stuks)

Kussenmolton 60×70 (2 stuks)

Kussenmolton 60×70 (set van 2)

Het gebruik van een molton kussensloop is heel belangrijk voor de levensduur en het behoud van je kussen. Een molton kussensloop neemt veel meer vocht op dan een gewone katoenen kussensloop.

Kussenmolton 60×70 (set van 2)

Het gebruik van een molton kussensloop is heel belangrijk voor de levensduur en het behoud van je kussen. Een molton kussensloop neemt veel meer vocht op dan een gewone katoenen kussensloop. Gemiddeld verliest een persoon een halve liter vocht per nacht. Grotendeels komt dit op het kussen terecht. Hierdoor ontstaan er kringen en vlekken op het kussen en slijt het kussen ook sneller. Hier beschermt de kussenmolton goed tegen doordat al het transpiratievocht wordt opgevangen. Uw kussen wordt door de kussenmolton optimaal beschermt en gaat daardoor ook langer mee. In deze set zitten 2 kussenmolton slopen in de afmeting 60/70. De slopen zijn 100% katoen en hebben een ruime hotelsluiting.

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Antiallergisch

Ja

Afmeting

60/70

Dikte

200gr/m2

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom