HomeBeddengoedHoofdkussensKussenmolton Silvana 50×70

Kussenmolton Silvana 50×70

Kussenmolton Silvana 50×70

Het gebruik van een Silvana kussenmolton 50×70 kussensloop is heel belangrijk voor de levensduur en het behoud van je kussen. Een molton kussensloop neemt veel meer vocht op dan een gewone katoenen kussensloop. De afmeting van de kussenmolton is 50/70 en heeft een schouderuitsparing. Hierdoor past de molton perfect om de Silvana Support kussens. De molton is 100% katoen en behandeld met Aegis, waardoor deze beschermt tegen huisstofmijt en anti-allergisch is.

Kussenmolton Silvana 50×70

Het gebruik van een Silvana kussenmolton 50×70 kussensloop is heel belangrijk voor de levensduur en het behoud van je kussen. Een molton kussensloop neemt veel meer vocht op dan een gewone katoenen kussensloop. Gemiddeld verliest een persoon een halve liter vocht per nacht. Grotendeels komt dit op het kussen terecht. Hierdoor ontstaan er kringen en vlekken op het kussen en slijt het kussen ook sneller. Hier beschermt de kussenmolton goed tegen doordat al het transpiratievocht wordt opgevangen. Uw Silvana kussen wordt door de kussenmolton optimaal beschermt en gaat daardoor ook langer mee. De afmeting van de kussenmolton is 50×70 en heeft een schouderuitsparing. Hierdoor past de molton perfect om de Silvana Support kussens. De molton is 100% katoen en behandeld met Aegis, waardoor deze beschermt tegen huisstofmijt en anti-allergisch is.

 

Deze Silvana Molton kussensloop is niet alleen heerlijk zacht maar tevens wasbaar op 60 ⁰C. Bovendien is dit 100% katoenen sloop behandeld met Sanitized en is daardoor beschermt tegen huisstofmijt.
Deze slopen zijn geschikt voor alle hoofdkussens met schouderuitsparing.

 

TIP: Om de levensduur van je kussen te verlengen is het verstandig om je moltonsloop regelmatig te wassen en eventueel meerdere slopen te gebruiken.

 

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Antiallergisch

Ja

Afmeting

50/70

Tijk

100% katoen

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom