HomeBeddengoedKussensloopKussensloop Velvont Frost

Kussensloop Velvont Frost

Kussensloop Velfont Frost

De Velvont Thermo-Regulator kussensloop is de ideale kussensloop voor mensen die het snel warm hebben. Door de 100% OUTLAST® katoenen sloop heeft u het nooit meer warm in bed. De Outlast technologie zorgt ervoor dat u een heel fijn slaapklimaat creëert. De warmte wordt op een uitstekende manier gereguleerd waardoor de kussensloop altijd koel aan blijft voelen. De producten van Velvont zijn leverbaar in zowel kussenslopen als hoeslakens.

Wissen

Kussensloop Velfont Frost

De Velfont Thermo-Regulator kussensloop Frost is de ideale kussensloop voor mensen die het snel warm hebben. Door de 100% OUTLAST® katoenen sloop heeft u het nooit meer warm in bed. De Outlast technologie zorgt ervoor dat u een heel fijn slaapklimaat creëert. De warmte wordt op een uitstekende manier gereguleerd waardoor de kussensloop altijd koel aan blijft voelen. De producten van Velfont zijn leverbaar in zowel kussenslopen als hoeslakens.

De Velfont kussensloop doet u onder uw normale kussensloop. De verkoelende werking komt hier doorheen. De Velfont Frost slopen zijn leverbaar in diverse afmetingen.

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Antiallergisch

Ja

Kleur

Wit

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom