HomeBedbodemsHoog laag bedbodemsLattenbodem Medic hoog-laag

Lattenbodem Medic hoog-laag

De elektrisch verstelbare Medic hoog-laag bodem biedt gemak bij zorg in thuissituaties. De bodem past in vrijwel alle seniorenbedden. Naast de mogelijkheid om de bodem in hoogte te verstellen is deze ook bij de rug en knieholte verstelbaar.

Wissen

Lattenbodem Medic elektrisch verstelbare is voorzien van een hoog/laag functie. Zo kunt u zelf de hoogte van uw bed instellen. U stapt veilig in en uit en uw bed biedt gemak bij zorg in thuissituaties. Ook met de ondersteuning zit het bij deze luxe bedbodem meer dan goed. Dankzij de latten met geveerde rubberen kappen en het schuifmechanisme bij de heupzone krijgt u verfijnde ondersteuning.  De Lattenbodem Medic hoog-laag past in vrijwel alle seniorenbedden.  Zo is uw bed geschikt voor nu én voor later! Het frame is 6 cm dik en kan ook op een potenset gezet worden zoals op de afbeelding te zien is. Naast de mogelijkheid om de bodem in hoogte te verstellen is deze ook bij de rug en knieholte verstelbaar.

De Lattenbodem Medic hoog-laag past in vrijwel alle seniorenbedden.

  • Elektrisch verstelbaar in hoogte
  • Elektrische verstelbaar bij rug en knieholte
  • Stabiel houten frame
  • 28 opliggende veerlatten, dus comfort over de hele breedte
  • Individueel verstelbare heupzone
  • 5 comfortzones
  • Stabiel houten frame
  • Schoudercomfortzone

Door de volledig rubberen ophanging zal krakken er niet meer bij horen en gaat de lattenbodem +/- 20 jaar mee.

Wilt u proefliggen op deze lattenbodem? Kom snel langs in onze winkel in Soest of maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

Materiaal

Beuken hout

Aantal latten

28

Comfortzones

Heup- & schouderzone

Max gewicht

130 kg

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom

Bekijk ook